Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρεμπέκα Λος: Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στον Μπέκαμ και την Βικτώρια

Ρεμπέκα Λος: Η γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στον Μπέκαμ και την Βικτώρια

Μετά το λανσάρισμα του νέου ντοκιμαντέρ του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέβιντ Μπέκαμ, η Ρεμπέκα Λος ήρθε αντιμέτωπη με χυδαία σχόλια στα οποία και απάντησε.

Η  Ρεμπέκα Λος απάντησε στα σχόλια που προκλήθηκαν έπειτα από το πρόσφατο λανσάρισμα του νέου ντοκιμαντέρ του Beckham από το Netflix.

Στο ντοκιμαντέρ, τόσο ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όσο και η σύζυγός του Βικτόρια, προβληματίστηκαν για το πως θα καταφέρουν να προσαρμοστούν στη ζωή στη Μαδρίτη όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η σχέση του με τη Ρεμπέκα το 2004.

Η σταρ των Spice Girls Victoria μίλησε για πρώτη φορά και υποστήριξε ότι ήταν «πιο δυστυχισμένη από ποτέ» όταν οι αναφορές περί απιστίας έγιναν πρωτοσέλιδα

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, το μοντέλο από την Ολλανδία -που ήταν προσωπική βοηθός του διάσημου ποδοσφαιριστή- δέχθηκε και πάλι κριτική, με αρκετούς να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Παρά τις αντιδράσεις, κάποιοι υπερασπίστηκαν τη Ρεμπέκα.

Κάποιος μπήκε στα σχόλια στο Instagram και σχολίασε: «Ελπίζω να είσαι καλά με όλα τα γεγονότα, γλυκιά μου, και ειλικρινά ελπίζω όλοι να είναι ευγενικοί μαζί σου αυτές τις μέρες xxx», στο οποίο η Ρεμπέκα απάντησε με ένα κόκκινο emoji καρδιάς.

Photo: Instagram | Rebeccaloos

Κάποιος άλλος έγραψε: «Μερικά από τα σχόλια εδώ είναι σιχαμένα!!! Μείνε δυνατή. Έχεις μια όμορφη ζωή με την πανέμορφη οικογένειά σου, η οποία σε αντίθεση με άλλους δεν χρειάζεται να γεμίζει τα κενά της εμπλέκοντας το Netflix!!! Xx.»

Η Ρεμπέκα Λος απάντησε: «Σας ευχαριστώ [χέρια ενωμένα emoji] παίρνω τα άσχημα σχόλια με όσο περισσότερο χιούμορ μπορώ [emoji καρδιάς]».

Είναι πραγματικά διασκεδαστικό όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός αν πρωταγωνιστείς εσύ μέσα σε αυτό

Οι φήμες για απιστία

Η φημολογούμενη ερωτική σχέση λέγεται ότι διαδραματίστηκε το 2003, ενώ ο Ντέιβιντ έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο ντοκιμαντέρ, η σταρ των Spice Girls Victoria μίλησε για πρώτη φορά και υποστήριξε ότι ήταν «πιο δυστυχισμένη από ποτέ» όταν οι αναφορές περί απιστίας έγιναν πρωτοσέλιδα. Ωστόσο, το ζευγάρι πάντα αρνιόταν τους ισχυρισμούς.

Μιλώντας για το πώς οι παπαράτσι παρακολουθούσαν κάθε τους κίνηση, από την έξοδο τους από το σπίτι μέχρι και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το σχολείο, η Victoria είπε: «Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο – είναι πραγματικά διασκεδαστικό όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός αν πρωταγωνιστείς εσύ μέσα σε αυτό».

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ δύσκολο για τον Μπρούκλιν επειδή ήταν μεγαλύτερος και είχε φωτογράφους που του φώναζαν πράγματα σχετικά με εμάς, τους γονείς του».

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram | Rebeccaloos | Reuters

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024