Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγινε μεγάλη μείωση μισθού στον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Έγινε μεγάλη μείωση μισθού στον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Ήταν η μεγάλη μείωση μισθού ο λόγος πίσω από το ξέσπασμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου κατά πάντων;

Στο θέμα των ημερών που έχει προκύψει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πολλά πρόσωπα της showbiz αναφέρθηκαν μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο τόσο για τα όσα είπε για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου όσο και για τα μηνύματα στον Χρήστο Κούτρα.

Το θέμα σχολιάστηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το πάνελ της εκπομπής Happy Day, με την παρουσιάστρια να μεταφέρει μια πληροφορία σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Υπάρχει μία πληροφορία ότι αν και είναι καθημερινό, τού έγινε μία μεγάλη μείωση μισθού. Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί δεν είμαι στην εταιρία.

Ίσως το παράπονό του και το κατηγορώ του ξεκινάει από εκεί. Σου λέει «ήμουν Σαββατοκύριακο με συγκεκριμένα χρήματα και τώρα είμαι στο καθημερινό με πολύ λιγότερα», σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η απάντηση Χρηστίδου στον Αλεξάνδρου

Μετά τις αιχμές που άφησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη συνεργασία τους, η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου πήρε εκ νέου θέση για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη συνεργασία τους.

Η λαμπερή παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» πήρε τον λόγο θέλοντας να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως ποτέ μέχρι τη στιγμή που έγιναν οι δηλώσεις αυτές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν είχε αντιληφθεί πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

«Εγώ έχω πει ό,τι με αφορά σε αυτό το κομμάτι που αφορά τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί αυτή τη βδομάδα και δεν μου αρέσει πολύ να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάω για πράγματα που μας απασχολούν. Όμως, κάποια πράγματα δυστυχώς καλώς ή κακώς πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές, και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα.

Εγώ, από τη δική μου πλευρά, ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα, επειδή όλο αυτό αφορά και την εταιρεία, είναι πάρα πολύ σημαντικό να δοθεί μια απάντηση και από την πλευρά της εταιρείας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πότε ενημερώθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Στη συνέχεια, προβλήθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη που ξεκαθάριζε τι πραγματικά έχει συμβεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον λόγο που δεν βρίσκεται στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το πώς ενημερώθηκε και αν τελικά θα είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

Με τον Νίκο Κοκλώνη να σημειώνει πως είναι πολύ δύσκολη η θέση του, ο παρουσιαστής σημείωσε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γνώριζε πως δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου από τις 12 Ιουλίου και πως θα κάνουν κάτι άλλο μαζί μέσα στην εταιρεία.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024