Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GT 4-Door E Performance: Ζήτημα αρμονίας

Mercedes-AMG GT 4-Door E Performance: Ζήτημα αρμονίας

Η γερμανική φίρμα πραγματοποιεί μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων στο κορυφαίο τετράθυρο coupe της με φόντο την πρόσφατη άφιξη της νέας AMG GT

Mετά την έλευση της νέας AMG GT Coupe, η γερμανική φίρμα ανανεώνει το πανίσχυρο τετράθυρο coupe της στην κορυφαία έκδοση E-Performance, εναρμονίζοντάς την με τις αισθητικές και εξοπλιστικές επιταγές της πρώτης και χωρίς, προς το παρόν να παρεμβαίνει στο ούτως ή άλλως επιβλητικό plug-in υβριδικό σύνολο των 831 ίππων με το οποίο εφοδιάζεται η έκδοση.

Όπως και στην περίπτωση της Coupe, η τετράθυρη E Performance αποκτά μια ανασχεδιασμένη εισαγωγή αέρα μπροστά η οποία συνδυάζεται με νέα, πιο διακριτικά αεροδυναμικά πτερύγια. Παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στη γρίλια με τα γνωστά κάθετα στοιχεία ενώ τροποποιημένα ελαφρώς είναι και τα φωτιστικά σώματα. Παράλληλα έχει προστεθεί μια νέα λευκή μεταλλική απόχρωση στις διαθέσιμες επιλογές για το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν σχεδιαστικές μεταβολές καθώς οι αναβαθμίσεις εστιάζουν στον εξοπλισμό ψηφιακό και μη. Το MBUX φιλοξενείται αποκλειστικά στο δίδυμο οθονών των 12,3 ιντσών οι οποίες έχουν εμπλουτιστεί με νέα γραφικά AMG, ενώ στις προσθήκες του βασικού εξοπλισμού συγκαταλέγεται πανοραμική ηλιοροφή και επιφάνειες επαγωγικής φόρτισης τηλεφώνων για τα πίσω καθίσματα σε συνδυασμό με ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Burmester.

Σε ό,τι αφορά την πληθωρική ισχύ της εξακολουθεί να προέρχεται από τον συνδυασμό του twin-turbo V8 των 4,0 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ που εξασφαλίζουν 831 ίππους και 1.400 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς με την συνδρομή αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης με την φροντίδα της AMG ενώ στο βασικό εξοπλισμό εξακολουθούν να ανήκουν η τετραδιεύθυνση, τα κεραμικά δισκόφρενα και η βελτιωμένη ρυθμιζόμενη αερανάρτηση που η γερμανική φίρμα είχε ενσωματώσει κατά την προηγούμενη ανανέωση του μοντέλου το 2021. Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ήδη τις τιμές της ανανεωμένης έκδοσης για τη Γερμανία όπου η AMG GT 4-Door E Performance ξεκινά από τα 207.708 ευρώ.

Sports in

«Ο Ολυμπιακός φαβορί για το Conference League» (pics)

Οι «Ερυθρόλευκοι», πριν από τις ρεβάνς της ημιτελικής φάσης, συγκεντρώνουν ποσοστό πιθανοτήτων 36,3%, έναντι  35,7% της Φιορεντίνα, 17,5% της Μπριζ και μόλις 10,5% της Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024