Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε και το εμπόδιο της Φράιμπουργκ (3-0) με τον Κίνγκσλεϊ Κομάν να σημειώνει δύο γκολ ανεβάζοντας του Βαυαρούς στην τρίτη θέση της Bundesliga με 17 βαθμούς.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League στάθηκε άτυχη καθώς στο 12′ λεπτό δέχθηκε ένα απίστευτο γκολ. Ο Κομάν έκανε την κούρσα από δεξιά και σε προσπάθειά του να σεντράρει, έστειλε κατά λάθος την μπάλα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Ατουμπόλου.
Στο 25′ ο Σανέ με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όπου πάσαρε στον Κέιν και εκείνος ξαναβρήκε τον Γερμανό γράφοντας το 2-0. Οι Βαυαροί έκαναν το 3-0 στο 44′ με τον Σανέ αλλά ακυρώθηκε για offside.
Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 85′ και πάλι ο Κομάν με μεγάλη δόση τύχης αφού σε σουτ που έκανε, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του αμυντικού της Φράιμπουργκ για το τελικό 3-0.
Για την ομάδα του Στράιχ αυτή ήταν η τρίτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Γερμανό τεχνικό να έχει στη διάθεσή του τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων ώστε να βελτιώσει την κατάσταση.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρέθηκαν ταυτόχρονα στην Αθήνα και έτσι βρήκαν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διασκέδασαν παρέα στα μπουζούκια.
Σχέδιο για κεντρικοποίηση της διαφήμισης και αύξηση των κορυφαίων χορηγών της Premier League - Στόχος η ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύος και η περαιτέρω εκτόξευση των εσόδων