Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πολάκης επιτέθηκε σε γελοιογράφο επειδή ενοχλήθηκε από σκίτσο του - Αντιδράσεις από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Ο Πολάκης επιτέθηκε σε γελοιογράφο επειδή ενοχλήθηκε από σκίτσο του – Αντιδράσεις από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε ότι η ανάρτηση Πολάκη προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη - Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο κρεσέντο τοξικότητας του υπερσυντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η επίθεση του Παύλου Πολάκη σε βάρος του γελοιογράφου της εφημερίδας «Καθημερινή» Δημήτρη Χαντζόπουλου.

Ο συντονιστής της επιτροπής παρακολούθησης και ελέγχου κοινοβουλευτικού έργου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισε τον κ. Χαντζόπουλο ως «κακέκτυπο ανθρωπίνου είδους» και «τυφλωμένο ακροδεξιό» με αφορμή ένα σκίτσο του γελοιογράφου που τον ενόχλησε. Παράλληλα ανέφερε πως τον… «παραδίδει στη χλεύη των πραγματικών ανθρώπων».

«Ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε δήλωσή του υπογράμμισε πως η ανάρτηση του κ. Πολάκη προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη. «Ο υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης, αφού ανήρτησε φωτογραφία του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου, που «τόλμησε» να εκφράσει την άποψή του, τον παρέδωσε «στην χλεύη των κανονικών ανθρώπων» όπως έγραψε, σε μια ακόμα ανάρτηση γεμάτη ύβρεις και μίσος που προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη και παραπέμπει σε λογικές προγραφών», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε πως «ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης».

Καταληκτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο».

ΠΑΣΟΚ: Κρεσέντο τοξικότητας του Πολάκη

Από την πλευρά του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας την επίθεση του βουλευτή Χανίων, επισήμανε πως «ο πολιτικός πάτρωνας του κ. Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, σε ένα ακόμη κρεσέντο τοξικότητας εξαπολύει πεζοδρομιακές ύβρεις και στοχοποιεί τον γελοιογράφο, Δημήτρη Χαντζόπουλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «κανείς δεν απολαύει «ασυλίας» από τη γελοιογραφική πένα, αλλά για τον κ. Πολάκη φαίνεται ότι είναι άγνωστες λέξεις».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024