Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρπάχτηκαν Γεωργιάδης - Καραμέρος: «Ο Πολάκης είναι ο αρχηγός σου τώρα» - «Δεν περνάει σε μένα η λεκτική βία»

Αρπάχτηκαν Γεωργιάδης – Καραμέρος: «Ο Πολάκης είναι ο αρχηγός σου τώρα» – «Δεν περνάει σε μένα η λεκτική βία»

Τα αίματα άναψαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις πρόσφατες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη και ο Γιώργος Καραμέρος επιχειρούσε να εκφράσει την δίκη του άποψη στα σχόλια του πρώτου.

Έντονη αντιπαράθεση, ξέσπασε ανάμεσα τον υπουργό Eργασίας Α. Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Καραμέρο, με αφορμή  την πρώτη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και την κατανομή νέων ρόλων.

«Ομολογώ ότι με αυτόν τον καινούργιο… αυτό το νέο πράγμα που έχει γίνει, σηκώνω τα χέρια ψηλά», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνοντας ότι «ξαφνικά  έρχεται ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και λέει να παιδιά να κάνουμε ρεφενέ να πάρουμε από ένα air-condition» ενώ βασική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ «16 χρόνια που είμαι βουλευτής, είναι ότι «δεν μπορείς να κάνεις κρατική πολιτική με ιδιωτικές χορηγίες”».  Εκείνη τη στιγμή ο κ. Καραμέρος τον διέκοψε λέγοντάς του: «Ρεφενέ κάνετε εσείς με τα λεφτά των πολιτών».

Άναψαν τα αίματα

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είπε: «Ο μεγάλος κερδισμένος της νέας αλλαγής, μην κοροϊδευόμαστε, είναι ο Παύλος Πολάκης. Εγώ τον παραδέχομαι πολιτικά. Ο Παύλος Πολάκης τον Φεβρουάριο μήνα ήταν να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αυτοί που είχαν αποφασίσει να τον διαγράψουν και οι οποίοι μετά από μία εβδομάδα, δύο, τον συγχώρεσαν, αφού τους ζήτησε, υποτίθεται συγγνώμη με εκείνη την επιστολή, σήμερα είναι κάτω από τον Πολάκη», ανέφερε ο υπουργός εργασίας.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις πρόσφατες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη

«Οι βουλευτές θα πρέπει να παίρνουν εντολές από τον Πολάκη. Ο Τσίπρας για να καταλάβετε, τον Πολάκη τον είχε υποβαθμίσει κομματικά κάτω από τον Ζαχαριάδη. Τον είχε υποτομεάρχη, για να μην πολυφαίνεται. Άρα όταν ο κ. Κασσελάκης λέει ότι θα τα αλλάξω όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, τελικά αυτό που εννοεί είναι, περισσότερος Παύλος Πολάκης».

Τα αίματα άναψαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις πρόσφατες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, στηλιτεύοντας τις υβριστικές επιθέσεις σε δημοσιογράφους και ο Γιώργος Καραμέρος επιχειρούσε να εκφράσει την δίκη του άποψη στα σχόλια του πρώτου.

«Ο Πολάκης τα έγραψε αυτά στο Facebook! Ο αρχηγός σου τα έγραψε, κύριε! Ο Πολάκης είναι αρχηγός σου τώρα! Ο αρχηγός σου τα έγραψε! Εντάξει, πάμε λοιπόν… Εγώ θέλω περισσότερο Πολάκη. Θέλω να αφήσετε τον Πολάκη να φαίνεται περισσότερο και οι 20 να γίνουν 40 μονάδες διαφορά.

Άρα, μπορεί ο κ. Κασσελάκης να κατηγορεί τον Μητσοτάκη για τον Μπέο; Δηλαδή μπορεί να λέει «με ενοχλεί το ύφος του Μπέου» και την ίδια στιγμή να κάνει υπερτομεάρχη τον Πολάκη; Προφανώς δεν γίνεται! Μα δεν γίνεται, βρε παιδάκι μου, δεν γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο καβγάς

Α.Γ.: Δεν έχει αφήσει ο άνθρωπος να ακουστεί η φωνή μου ένα λεπτό. Δεν αφήνει τη φωνή μου.
Γ.Κ.: Καλά, αγαπάτε τη φωνή σας, είναι γνωστό αυτό.
Α.Γ.: Εσείς την αγαπάτε περισσότερο γιατί θέλετε συνεχώς να πηγαίνετε μαζί της συγχορδία.
Γ.Κ.: Θέλω να έχουμε διάλογο για να μη λέτε ό,τι θέλετε. Με εμένα δεν θα λέτε ό,τι θέλετε.
Α.Γ.: Διάλογος είναι… ολοκληρώνει ο ένας, απαντάει ο άλλος. Αυτό είναι διάλογος. Διάλογος δεν είναι να μιλάς πάνω στη φωνή μου! Δημοσιογράφος τόσα χρόνια είσαι, σεβάσου λίγο τους κανόνες δημοσιογραφίας επιτέλους αν δεν μπορείς της πολιτικής.
Γ.Κ.: Μη φωνάζετε! Δεν θα εφαρμόσεις τη λεκτική βία, σε εμένα δεν περνάει! Θα ‘σαι φρόνιμος.
Α.Γ.: Τώρα έχεις αρχηγό τον Πολάκη για να μιλάς για τη λεκτική βία.
Γ.Κ.: Θα ‘σαι φρόνιμος! Εγώ έχω αρχηγό τον Κασσελάκη, έχω πρώην πρόεδρο τον Τσίπρα, μιλάω με τους πολίτες και ανησυχείς! Ανησυχείς και θα το δεις πως θα ανησυχείς και στην πορεία.

Η κόντρα από το 1:23:00 και μετά

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024