Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέρτσος: Ασυναρτησίες λέει ο Κασσελάκης, τον έχει καταπιεί ο Πολάκης

Σκέρτσος: Ασυναρτησίες λέει ο Κασσελάκης, τον έχει καταπιεί ο Πολάκης

«Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς», υποστηρίζει ο Άκης Σκέρτσος

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για τις δηλώσεις του αναφορικά με το ΟΑΚΑ και, κυρίως, για το βίντεο που ανάρτησε, στο οποίο φαίνεται ο πρωθυπουργός να ανακοινώνει το 2021 ότι η κυβέρνηση θα επισκευάσει το προβληματικό στέγαστρο του γηπέδου, δίνει με δική του ανάρτηση ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει «ασυναρτησίες.

Ο κ. Σκέρτσος υποστηρίζει, μάλιστα, ότι «μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη, οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη» και σημειώνει πως η δήλωσή του για το ΟΑΚΑ «είναι ενδεικτική μιας αντιπολίτευσης σε πλήρη ασυναρτησία».

Ειδικότερα, κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη ότι επιτίθεται στην κυβέρνηση, «αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία – που δεν φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της – επενδύει 57 εκ. ευρώ από το ταμείο ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ» – χωρίς, πάντως, να μπαίνει στην ουσία των πρωθυπουργικών υποσχέσεων για το ΟΑΚΑ, που χρονολογούνται από το 2021.

«Αυτή είναι η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς»

Και επειδή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για ένα «κράτος σε παρακμή», ο υπουργός Επικρατείας σημειώνει ότι «παρακμή είναι να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση που για πρώτη φορά από το 2004 μερίμνησε για λόγους ασφάλειας και πρόληψης για τον έλεγχο στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα ως υποέργο της συνολικής ανάπλασης του Ολυμπιακού πάρκου».

«Θα φτιάξουμε ξανά το ΟΑΚΑ, με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ -2.0»

«Παρακμή είναι», προσθέτει ο κ. Σκέρτσος, «να μην αναλογίζεσαι τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε για τη συντήρηση και ασφάλεια του ΟΑΚΑ. Παρακμή είναι να υπόσχεσαι την επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν υπάρχει και που όλοι γνωρίζουμε – τουλάχιστον όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν προσγειωθήκαμε εδώ το 2023 – ότι πατούσε σε πήλινα πόδια».

Για να καταλήξει ότι «παρακμή είναι, τέλος, να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση ακόμη και όταν η κυβέρνηση επενδύει, όπως οφείλει δηλαδή να κάνει κάθε υπεύθυνο κράτος, στην πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών».

Χρησιμοποιώντας σκληρή «γλώσσα», ο κ. Σκέρτσος κάνει λόγο για τη «νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς».

Και δεσμεύεται, με τη σειρά του, ότι «το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, πιο ασφαλές, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν, χάρη στους πόρους του ταμείου ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ -2.0», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου

ΟΑΚΑ 2.0 vs ΣΥΡΙΖΑ -2.0

Μέρα με τη μέρα ο τοξικός ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη καταπίνει και αφομοιώνει τον κ. Κασσελάκη οδηγώντας τον σε αδικαιολόγητα λάθη.

Η δήλωσή του για το ΟΑΚΑ είναι ενδεικτική μιας αντιπολίτευσης σε πλήρη ασυναρτησία. Γιατί; Διότι επιτίθεται στην κυβέρνηση αντί να αναγνωρίζει ως θετικό βήμα μπροστά, το γεγονός ότι η ελληνική πολιτεία -που δεν φημίζεται ομολογουμένως διαχρονικά για την προνοητικότητά της- επενδύει 57 εκ. Ευρώ από το ταμείο ανάκαμψης για τη συντήρηση, ανθεκτικότητα και ανάπλαση του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση που για πρώτη φορά από το 2004 μερίμνησε για λόγους ασφάλειας και πρόληψης για τον έλεγχο στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα ως υποέργο της συνολικής ανάπλασης του Ολυμπιακού πάρκου.

Παρακμή είναι να μην αναλογίζεσαι τι έκανε το δικό σου κόμμα όσο κυβερνούσε για τη συντήρηση και ασφάλεια του ΟΑΚΑ.

Παρακμή είναι να υπόσχεσαι την επιστροφή σε ένα παρελθόν που δεν υπάρχει και που όλοι γνωρίζουμε -τουλάχιστον όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και δεν προσγειωθήκαμε εδώ το 2023- ότι πατούσε σε πήλινα πόδια.

Παρακμή είναι, τέλος, να κάνεις φτηνή αντιπολίτευση ακόμη και όταν η κυβέρνηση επενδύει, όπως οφείλει δηλαδή να κάνει κάθε υπεύθυνο κράτος, στην πρόληψη και την ασφάλεια των πολιτών.

Αυτή είναι δυστυχώς η νέα αριστερά του τσιπρο-πολακο-κασελακισμού που θέλει να μας πάει πίσω ολοταχώς.

Ένα ειναι σίγουρο. Το ΟΑΚΑ θα το φτιάξουμε ξανά, πιο ασφαλές, πιο σύγχρονο και καλύτερο από πριν χάρη στους πόρους του ταμείου ανάκαμψης που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για τη χώρα μας. Με ή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ -2.0.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024