Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άλλαξε μορφή το γήπεδο ποδοσφαίρου του Χολαργού

Άλλαξε μορφή το γήπεδο ποδοσφαίρου του Χολαργού

Μετά το ιστορικό γήπεδο της οδού Κύπρου στου Παπάγου, σειρά πήρε το γήπεδο ποδοσφαίρου του Χολαργού.

Συνεχίζονται τα έργα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Μετά το ιστορικό γήπεδο της οδού Κύπρου που εκσυχγρονίστηκε, σειρά πήρε το γήπεδο ποδοσφαίρου του Χολαργού.

Ειδικότερα, τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας μετά από σχεδόν 20 χρόνια, γεγονός που χαιρετίστηκε από ομάδες και συλλόγους της ευρύτερης περιοχής.

Το ανανεωμένο γήπεδο ποδοσφαίρου παραδόθηκε στις ομάδες Όμιλος Φιλάθλων Χολαργού 1947 και ΑΠΟ Άρης Χολαργού 1966 .

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.

Στο γήπεδο του Χολαργού τοποθετήθηκε επίσης νέος αθλητικός εξοπλισμός και έγινε εγκατάσταση νέου αντλητικού συστήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

Το έργο κόστους 784.988,82 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής κατά 700.000 και το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

250 μικρά και μεγαλύτερα έργα

Είμαστε περήφανοι για τα έργα μας στο χώρο του αθλητισμού και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναβαθμιστεί και έχουν δημιουργηθεί νέες, είπε κατά την παράδοση του έργου απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και επισήμανε πως θα συνεχιστεί η αναβάθμιση των αθλητικών χώρων προς όφελος των παιδιών και των αθλητών του Δήμου. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου μεταξύ των οποίων και στελέχη του Δήμου.

Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μέρος των 250 μικρών και μεγάλων έργων που έγιναν από την δημοτική αρχή την τετραετία αυτή, Μάλιστα, ο αριθμός αυτός κατατάσσει τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ανάμεσα στους πρώτους Δήμους της χώρας που υλοποίησαν τόσα πολλά έργα σε μια τετραετία που σημαδεύτηκε από την υγειονομική και ενεργειακή κρίση.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024