Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου Παπάγου

Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου Παπάγου

Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου Παπάγου το οποίο εκσυγχρονίστηκε εγκαινιάστηκε χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου, παρουσία και των παιδιών της ποδοσφαιρικής ομάδας Παπάγου.

Ένα γήπεδο κόσμημα εγκαινιάστηκε στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής το γήπεδο εκσυγχρονίστηκε και παραδόθηκε προς χρήση στις ομάδες του Δήμου και τους κατοίκους. Σημειώνεται ότι μετά από δεκαετίες και αφού ξεπεράστηκαν γραφειοκρατικά εμπόδια και αγκυλώσεις, ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου και υλοποιήθηκαν έργα τα οποία κατέστησαν τον χώρο πλήρως κατάλληλο για να φιλοξενεί αγώνες ποδοσφαίρου ερασιτεχνικής και επαγγελματικής κατηγορίας.

Ειδικότερα οι εργασίες που έγιναν περιελάμβαναν: Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, προμήθεια και τοποθέτηση εστιών ποδοσφαίρου, μεταλλικής κερκίδας, στεγάστρων αναπληρωματικών παικτών, στεγάστρου διαιτητών, αντλητικού συστήματος, συστήματος αυτόματου ποτίσματος αγωνιστικού χώρου, νέας περίφραξης αλλά και προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων LED.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Μετά από σχεδόν 30 χρόνια και αφού καταφέραμε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλο και τις τεχνικές μας υπηρεσίες να ξεπεράσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια, παραδίδουμε στους πολίτες και στα παιδιά του Παπάγου, ένα σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο για να παίζουν και να το χαίρονται».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση των έργων που αποτελούσε και προσωπική του δέσμευση δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Καλό μήνα από το καταπράσινο πλέον γήπεδο ποδοσφαίρου Παπάγου «Σπύρος Βαρυπάτης»

Μετά από πολλά εμπόδια, μετά από ιδιαίτερα χρονοβόρες διαδικασίες, ήρθε επιτέλους η ώρα, τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι αθλητές της ομάδας του Α.Σ. Παπάγου να έχουν το γήπεδο που τους αξίζει.

Για αυτό το έργο νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος. Παρά τις δυσκολίες, που ήταν παρά πολλές, δεν το βάλαμε κάτω και αποδείξαμε για μια ακόμα φορά, ότι έχουμε συνέπεια λόγων και πράξεων.

Και τα χαμόγελα των παιδιών μας ήταν για εμάς σήμερα, η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και όλους όσοι συντέλεσαν στην υλοποίηση αυτού του σπουδαίου έργου.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη,  την Τεχνική Υπηρεσία και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Μιχάλη Τράκα και όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής.

Σήμερα λοιπόν, 1 Οκτωβρίου 2023, παραδώσαμε μέσω του ΔΟΠΑΠ και του προέδρου Μιχάλη Υφαντή, το γήπεδο στην ομάδα μας, με την ευχή να έχουν πάντα επιτυχίες».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024