Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενθουσιώδης συγκέντρωση του Γιάννη Μώραλη - Μήνυμα νίκης παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη

Ενθουσιώδης συγκέντρωση του Γιάννη Μώραλη – Μήνυμα νίκης παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη

Στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη και του Πειραιά Νικητή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, με γνώμονα το καλό της πόλης

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο νυν δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού του, «Πειραιάς Νικητής», στην πλατεία Κοραή.

Πολλοί Πειραιώτες, φορείς της πόλης και εκπρόσωποι από την οικονομική και πολιτική ζωή της πόλης παρευρέθηκαν στην ομιλία, με την οποία ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος στον Πειραιά.

Ολοκληρώνεται ένας όμορφος αγώνας

«Σήμερα, ολοκληρώνεται ένας όμορφος αγώνας προκειμένου οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες να μας ξαναεμπιστευθούν. Όταν βλέπεις στα πρόσωπα των δημοτών την ικανοποίηση, δεν έχεις άλλο δρόμο παρά να συνεχίσεις. Συνεχίζουμε, με σηκωμένα τα μανίκια και με αμείωτο ρυθμό για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Για έναν Πειραιά, Νικητή! Για ακόμα μια φορά ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για το καλό του Πειραιά. Ξέρουμε πως να το κάνουμε. Το πετύχαμε τα προηγούμενα εννέα χρόνια. Θα το πετύχουμε και τώρα. Έχουμε δουλέψει σκληρά και μεθοδικά. Και θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη, γιατί όταν βλέπεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο, παίρνεις ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσεις. Πάμε λοιπόν Όλοι μαζί! Με τους Πειραιώτες. Μαζί τους Αλλάξαμε τον Πειραιά! Μαζί τους θα το συνεχίσουμε! Για έναν Πειραιά, Νικητή», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Μώραλης.

Στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης

Κατά την ομιλία του, ο δήμαρχος Πειραιά εξέφρασε την πεποίθηση πως «ο Πειραιάς έχει αλλάξει διότι εμείς, ως δημοτική αρχή, δουλέψαμε σκληρά, με προγραμματισμό και λεπτομερή σχεδιασμό. Δεν το βάλαμε κάτω, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Παρά την πολιτική αστάθεια, την οικονομική και κοινωνική κρίση, την πανδημία. Συνεχίσαμε να παλεύουμε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές μας. Και είμαστε υπερήφανοι, διότι πετύχαμε πολλά. Φυσικά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Φυσικά, έχουν γίνει και λάθη, έχουν υπάρξει και καθυστερήσεις και παραλείψεις. Οφείλουμε να συνεχίσουμε, με σηκωμένα τα μανίκια και με αμείωτο ρυθμό για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας όλα αυτά τα χρόνια είναι πλέον εμφανή».

Σύμφωνα με τον κ. Μώραλη «ο Πειραιάς έχει αλλάξει διότι εμείς, ως δημοτική αρχή, δουλέψαμε σκληρά, με προγραμματισμό και λεπτομερή σχεδιασμό. Δεν το βάλαμε κάτω, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Παρά την πολιτική αστάθεια, την οικονομική και κοινωνική κρίση, την πανδημία. Συνεχίσαμε να παλεύουμε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές μας. Και είμαστε υπερήφανοι, διότι πετύχαμε πολλά».

«Φυσικά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Φυσικά, έχουν γίνει και λάθη, έχουν υπάρξει και καθυστερήσεις και παραλείψεις. Οφείλουμε να συνεχίσουμε, με σηκωμένα τα μανίκια και με αμείωτο ρυθμό για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας όλα αυτά τα χρόνια είναι πλέον εμφανή», κατέληξε ο κ. Μώραλης ζητώντας τη ψήφο του κόσμου για να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε εδώ και εννέα χρόνια.

«Θα είμαι δίπλα στον Γιάννη Μώραλη, δεν θα φύγω καθόλου από κοντά του. Είμαι σίγουρος πως για άλλη μια φορά θα κερδίσουμε και θα κερδίσουμε για τον Πειραιά» έχει δηλώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Παρών στη συγκέντρωση ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει δηλώσει πως παρά το γεγονός πως δεν συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, είναι δίπλα στον Γιάννη Μώραλη και στον Πειραιά Νικητή. «Θεωρώ ότι και στα επόμενα χρόνια, πολλά έργα που τελειώνουν θα κάνουν τη ζωή των Πειραιωτών ακόμη καλύτερη. Είμαι σίγουρος πως για άλλη μια φορά θα κερδίσουμε και θα κερδίσουμε για τον Πειραιά» έχει δηλώσει ο κ. Μαρινάκης.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024