Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κάναμε ό,τι δεσμευτήκαμε» - Η παρουσίαση των υποψηφίων του Πειραιά Νικητή

«Κάναμε ό,τι δεσμευτήκαμε» – Η παρουσίαση των υποψηφίων του Πειραιά Νικητή

«Θα είμαι δίπλα στον Γιάννη Μώραλη, σε όλο αυτόν τον αγώνα», τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πειραιά Νικητή» για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο επικεφαλής του συνδυασμού και δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης .

Ο Γιάννης Μώραλης παρουσίασε ένα προς ένα τα μέλη του ψηφοδελτίου του κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά τόσο στο έργο τους όσο και στην ενασχόλησή τους με τα κοινά.

Πρόκειται για έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό με άξιους και ικανούς ανθρώπους, έτοιμους να εργαστούν για το καλό της πόλης και των κατοίκων του Πειραιά.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης. Πριν από εννέα χρόνια, όπως δήλωσε, η παράταξη «Πειραιάς Νικητής» έδωσε έναν ωραίο, δίκαιο και σκληρό αγώνα.

«Καταφέραμε να κερδίσουμε και ορισμένα από αυτά που είπαμε τότε ότι θέλαμε να κάνουμε στον Πειραιά, πολλοί ίσως είχαν τις αμφιβολίες τους ότι θα τα καταφέρουμε, τα πράξαμε με μεγάλη επιτυχία. Συνεργαστήκαμε με πολλούς Πειραιώτες και Πειραιώτισσες, οι οποίοι έκαναν έναν αγώνα για τον Πειραιά χωρίς δεύτερες σκέψεις και με γνώμονα μόνο το συμφέρον του Πειραιά και τίποτε άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή αναφέρθηκε στον δύσκολο αγώνα του συνδυασμού το 2019, όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν συνεργασίες με ανθρώπους που αγαπούν τον Πειραιά.

«Θα είμαι δίπλα στον Γιάννη Μώραλη, σε όλο αυτόν τον αγώνα και μετά. Δε θα φύγω καθόλου από κοντά του. Θεωρώ ότι και στα επόμενα χρόνια, πολλά έργα που τελειώνουν θα κάνουν τη ζωή των Πειραιωτών ακόμη καλύτερη. Είμαι σίγουρος πως για άλλη μια φορά θα κερδίσουμε και θα κερδίσουμε για τον Πειραιά» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, με αφορμή τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη Θεσσαλία με την κακοκαιρία Daniel και το ρόλο που καλούνται να παίξουν οι δήμαρχοι, τόνισε ότι «καταλαβαίνω πόσο ανίσχυρη είναι η αυτοδιοίκηση, γιατί δεν μας έχει επιτρέψει η εκάστοτε κεντρική διοίκηση να γίνει δυνατή αλλά και πόσο πίσω έχουμε μείνει ως κράτος».

«Δεν είναι ευθύνη ενός, δύο  ή τριών είναι μια διαχρονική ευθύνη, πληρώνουμε τα λάθη και τις αβλεψίες 50 ετών», είπε χαρακτηριστικά. Κάλεσε τον πρωθυπουργό και τα κόμματα να απλουστεύσουν τις διαδικασίες, να μην υπάρχουν εμπόδια και προσχώματα στην υλοποίηση των διαδικασιών έγκρισης των έργων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Βλαχάκος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Δήμαρχος Νίκαιας –Ρέντη (και υποψήφιος Περιφερειάρχης), Γιώργος Ιωακειμίδης κ.α.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024