Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Μώραλης υπέβαλε  την υποψηφιότητα  του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

Ο Γιάννης Μώραλης υπέβαλε  την υποψηφιότητα του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»

«Μαζί αλλάξαμε τον Πειραιά, Μαζί Συνεχίζουμε»! είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά κατά την κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού, «Πειραιάς Νικητής»

Ο Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του Συνδυασμού στην ηλεκτρονική πύλη υποψηφιοτήτων για τις Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αποτελείται από υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους με εμπειρία και σημαντική προσφορά στον δήμο Πειραιά, καθώς και από νέους, άφθαρτους Πειραιώτες με διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού, Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε:

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Υπέβαλα χθες την υποψηφιότητα του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ο όποιος θα διεκδικήσει  την ψήφο των Πειραιωτών για τρίτη συνεχή θητεία. Ο «Πειραιάς Νικητής» ο όποιος ιδρύθηκε το 2014,  είναι ένας ανεξάρτητος Συνδυασμός και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρουσιάζουμε ένα ανανεωμένο, δυναμικό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

Οι υποψήφιοι μας είναι επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του, προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα της πειραϊκής κοινωνίας και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με γνώση και άποψη για τον Πειραιά. Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται επίσης κι από και νέους, άφθαρτους και δραστήριους Πειραιώτες με διάθεση προσφοράς για την πόλη μας. Επιπλέον στο ψηφοδέλτιο μας οι γυναίκες υποψήφιες δίνουν δυναμικό «παρών» ενώ είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχουν στον Συνδυασμό νέοι άνθρωποι  18, 19, 20 ετών, γεγονός που δείχνει ότι η νέα γενιά ξεκινάει να ενδιαφέρεται τουλάχιστον για τα τοπικά ζητήματα.

Προσδοκούμε να ανανεώσουν οι Πειραιώτες την εμπιστοσύνη τους στον Πειραιά Νικητή, ώστε να συνεχιστεί το έργο μας για έναν ακόμα καλύτερο Πειραιά.

Συμπορεύομαστε ενωμένοι για να υπηρετήσουμε το συμφέρον των Πειραιωτών και να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε και για το οποίο εργαζόμαστε με πρόγραμμα και σχέδιο τα τελευταία 9 χρόνια. Την επόμενη μέρα πρέπει να συνεχίσουν να είναι «στο τιμόνι» του Δήμου Πειραιά ικανοί άνθρωποι  που έχουν την εμπειρία, τη γνώση και κυρίως το όραμα για έναν Πειραιά με ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο, ανάπτυξη, ευημερία, εξωστρέφεια.

Για έναν Πειραιά με ακόμη μεγαλύτερη προοπτική και δυναμική. Μαζί αλλάξαμε τον Πειραιά, Μαζί Συνεχίζουμε! Όλοι Μαζί για έναν Πειραιά Νικητή»!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024