Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά
Οι δυο άνδρες συζήτησαν για θέματα της Αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε σήμερα, στο δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη μας.
Από τον Δήμο Πειραιά παρέστησαν στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καψοκόλης, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος. Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευε η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Σταύρος Βοϊδονικόλας, καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Πειραιά, καθώς και σε θέματα που αφορούν στην πόλη μας για την επόμενη περίοδο.
Ο κ. Μώραλης ξενάγησε τον κ. Χαρδαλιά στο Κέντρο Λειτουργίας του Δήμου Πειραιά, έναν σύγχρονο χώρο στον οποίο συγκεντρώνονται όλα τα δεδομένα, οι «έξυπνες» υπηρεσίες, καθώς και θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Πολιτικής Προστασίας της πόλης μας.
Εποικοδομητική συνάντηση

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Είχα σήμερα τη χαρά να υποδεχθώ στο Δημαρχείο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά, καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες Σταυρούλα Αντωνάκου, Σταύρο Βοϊδονικόλα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση.
Αναφερθήκαμε σε αυτοδιοικητικά θέματα και θέσαμε ζητήματα που αφορούν τον Πειραιά για την επόμενη περίοδο. Τους ξενάγησα επίσης, στο Κέντρο Λειτουργίας του Δήμου Πειραιά, έναν χώρο που δημιουργήσαμε στην αιχμή της τεχνολογίας, όπου συγκεντρώνονται όλα τα δεδομένα, οι «έξυπνες» υπηρεσίες, καθώς και θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων της πόλης μας».
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, δήλωσε:
«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να δοθεί λύση στο πρόβλημα των επικαλύψεων αρμοδιοτήτων και του συντονισμού. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε εξαγγείλει ένα Παρατηρητήριο, στο οποίο θα συμμετέχουν επιστήμονες όπως μηχανικοί, νομικοί, οικονομολόγοι, λογιστές και αναλυτές, το οποίο θα υπάγεται απευθείας στον περιφερειάρχη και θα παρακολουθεί αδιάλειπτα την εξέλιξη όλων των έργων των υπουργείων, της περιφέρειας, των δήμων που γίνονται σε όλη την Αττική».
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά
- Η Μπάγερν επενδύει στο μέλλον: Στο στόχαστρο ο 16χρονος Κβαρατσκέλια
- Άντριου και Μάντελσον: Η καμπάνια κατά της παιδικής κακοποίησης που τους οδήγησε στον κύκλο του Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442