Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω δυσανεξία με το γραφείο. Προτιμώ να είμαι στο πεδίο»

Νίκος Χαρδαλιάς: «Έχω δυσανεξία με το γραφείο. Προτιμώ να είμαι στο πεδίο»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας με κατοίκους του Δήμου Παλλήνης σήμερα το πρωί 19 Σεπτεμβρίου, δεσμεύτηκε για θητεία στο πεδίο. To in ήταν εκεί.

«Έχω δυσανεξία στο γραφείο» δήλωσε στο κόσμο με τον οποίο ήπιε τον πρωινό του καφέ στο Γέρακα του Δήμου Παλλήνης, ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική Μπροστά» και υποψήφιος περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η συνάντηση είχε οριστεί για τις 8.45 σήμερα 19 Σεπτεμβρίου σε καφέ εστιατόριο του Δήμου Παλλήνης και συγκεκριμένα στη περιοχή του Γέρακα.

«Θα ασκήσω πολιτική όχι από το γραφείο αλλά από τους δρόμους και τις γειτονιές» είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στην έναρξη της σύντομης ομιλίας του. «Εκεί μόνο μπορείς να αντιληφθείς τι συμβαίνει και να προσπαθήσεις να παρέμβεις προς όφελος της κοινωνίας».

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει αναλύσεις, συζητήσεις και να μην βλέπει λύσεις. Οι περιφερειακές εκλογές είναι μια μάχη προγραμμάτων και ιδεών, αλλά δεν είναι πόλεμος. Οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι δημοτικοί και περιφερειακοί πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είναι εχθροί. Όσοι έχουμε θητεύσει στον Α’ Βαθμό της Αυτοδιοίκησης γνωρίζουμε πως όσο μεγαλύτερες είναι οι πληγές τόσο δύσκολα επουλώνονται την επόμενη ημέρα. Πάντα η επόμενη μέρα απαιτεί συνεννόηση, σύνεση και συνεργασία. Τίποτα δεν προχωράει χωρίς συνεργασίες» πρόσθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Στη ζωή μου έχω επιλέξει να είμαι χρήσιμος στην πατρίδα, στην κοινωνία, στην παράταξη»

Αναφορικά με την επόμενη μέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είπε: «Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και να είστε σίγουροι ότι την επόμενη μέρα θα έχουμε βάλει την υπογραφή μας σε μια ιστορική νίκη. Μια νίκη που δεν έχει να κάνει με κομματικά ποσοστά ούτε με τίποτα. Όλοι έχουμε μια ιδεολογική αναφορά. Στη ζωή μέσα από τα βιώματα μας, καθένας έχει μια διαδρομή. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ μπροστά σας άνθρωποι ακόμη και με διαφορετικές ιδεολογικές προσλαμβάνουσες προκειμένου να δούμε τι πήγε λάθος τις προηγούμενες δεκαετίες και να το φτιάξουμε.

Ενώνουμε δυνάμεις διότι θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι.  Έχουμε δοκιμαστεί στα δύσκολα. Είμαστε έτοιμοι να πούμε τι θα λυθεί και πως θα λυθεί. Όταν δε, πρόκειται για κάποιο έργο θα είμαστε πάντα σε θέση να λέμε στον κόσμο: Πότε το έργο θα ξεκινήσει, πως θα χρηματοδοτηθεί, πόσο χρόνο θα πάρει να ολοκληρωθεί. Πάντα με όρους αλήθειας, σοβαρότητας, συνέπειας και ευθύνης. Αυτό επιτάσσει το καθήκον. Στη ζωή μου επέλεξα να είμαι χρήσιμος στην πατρίδα, την κοινωνία και την παράταξη. Με αυτή ακριβώς την σειρά. Σας καλώ να ενώσουμε δυνάμεις. Θα βαρεθείτε να με βλέπετε στις γειτονιές σας».

Στην έναρξη της συζήτησης ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν παρέλειψε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια των μελών της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη, ευχόμενος παράλληλα, ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024