Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μήνυσε τον Jason Derulo - Της έταζε επιτυχία με αντάλλαγμα το σεξ

Μήνυσε τον Jason Derulo – Της έταζε επιτυχία με αντάλλαγμα το σεξ

Στη δίνη ενός σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης ο Jason Derulo. Τι αναφέρει νεαρή τραγουδίστρια στη μήνυσή της σε βάρος του διάσημου τραγουδιστή.

Μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή του «Savage Love» Jason Derulo κατέθεσε η Emaza Gibson, με τον τραγουδιστή να χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς της ψευδείς και οδυνηρούς.

Η μουσικός που υπέγραψε συμβόλαιο με τον Jason Derulo έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, ισχυριζόμενη πως τερμάτισε την εργασιακή τους σχέση αφού αρνήθηκε τις σεξουαλικές του προτάσεις.

Η 25χρονη τραγουδίστρια Emaza Gibson στη μήνυσή της στον 34χρονο Jason Derulo την Πέμπτη, υποστήριξε πως ο τραγουδιστής της υποσχέθηκε επιτυχία.

Η συμπεριφορά του απέναντι στη νεαρή καλλιτέχνη ήταν κατάπτυστη

«Η συμπεριφορά του Jason Derulo απέναντι στη νεαρή καλλιτέχνη ήταν κατάπτυστη», ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Emaza Gibson.

«Όχι μόνο αθέτησε υποσχέσεις και παραβίασε συμβόλαια, αλλά οι απειλές του για σωματική βλάβη και σεξουαλικές προσεγγίσεις προς αυτή τη νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να εισέλθει στη βιομηχανία ήταν εξωφρενικές και παράνομες».

Εκπρόσωπος του Jason Derulo μίλησε στο People εκ μέρους του τραγουδιστή, αρνούμενος τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στην καταγγελία.

Αρνείται τα πάντα ο Jason Derulo

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εντελώς ψευδείς και οδυνηροί. Στέκομαι ενάντια σε όλες τις μορφές παρενόχλησης και παραμένω δεσμευμένος να υποστηρίζω τους ανθρώπους που κυνηγούν τα όνειρά τους. Προσπαθώ να ζω τη ζωή μου με θετικό αντίκτυπο για αυτό και προσβάλλομαι βαθιά από αυτούς τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Jason Derulo.

H Gibson, σύμφωνα με την καταγγελία, ισχυρίζεται πως ο Jason Derulo επικοινώνησε για πρώτη φορά μαζί της τον Αύγουστο του 2021. Δέχτηκε με ανυπομονησία την πρόταση για συνεργασία και σύναψε συμφωνίες μαζί του για ένα mixtape, ένα άλμπουμ και ένα single στο οποίο θα συμμετείχε και ο ίδιος.

Τον θεωρούσε μέντορα αλλά έμεινε έκπληκτη όταν της είπαν ότι για να πετύχει στη βιομηχανία της μουσικής θα έπρεπε να πάρει μέρος σε σεξουαλικά τελετουργικά με κοκαΐνη. Απαιτούσε σεξουαλικά ανταλλάγματα από την Gibson προκειμένου να εκπληρώσει τον ρόλο του ως μέντορας, προϊστάμενος και συνεργάτης της σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην καταγγελία.

Μετά τα όσα προηγήθηκαν ανάμεσά τους με προτάσεις για σεξουαλικά ανταλλάγματα, η μητέρα της, που είναι και μάνατζερ της, πήγαινε μαζί της σε όλες τις συναντήσεις με τον Jason Derulo. Σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί της τον Σεπτέμβριο του 2022 και ενημερώθηκε πως η συνεργασία τους είχε τερματιστεί.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024