Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για το πρώτο ευρωπαϊκό τρίποντο στη Σερβία οι ερυθρόλευκοι

Για το πρώτο ευρωπαϊκό τρίποντο στη Σερβία οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Μπάτσκα Τόπολα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει απόψε (5/10) στη Σερβία, ξανά για την ίδια διοργάνωση, αλλά για με διαφορετικό σκοπό.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αγωνίζεται απόψε στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα (19:45,Cosmote sport 4), με σκοπό να πάρει το πρώτο τρίποντο της φετινής του ευρωπαϊκής πορείας, να συνεχίσει το καλό σερί και την καλή του εικόνα και να αφήσει πίσω του την ήττα από την Φράιμπουργκ στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Europa League.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στη Σερβία, με τους ερυθρόλευκους να πραγματοποιούν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι, δίχως όμως να προπονηθούν.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Σαντιάγκο Έσε να επιστρέφουν στην αποστολή των Πειραιωτών, όμως έξω έμειναν οι Βιθέντε Ιμπόρα, Νίκολας Φρέιρε και Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντι του την Μπάτσκα Τόπολα, επιστρέφοντας στη Σερβία μετά από τα play offs του UEFA Europa League, εκεί όπου είχε αντιμετωπίσει την Τσουκαρίτσκι.

Οι ερυθρόλευκοι θα βρουν απέναντί τους, την ομάδα η οποία έβαλε πολύ δύσκολα στη Γουέστ Χαμ για τον πρώτο αγώνα του ομίλου (3-1).

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει φαβορί. Όλα τα ματς είναι πολύ απαιτητικά. Υπάρχει μεγάλη ισορροπία ανάμεσα στους αντιπάλους. Η Μπάτσκα Τόπολα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Σταθερή και έχει ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της. Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα. Εκανε πολύ καλό παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ. Είμαστε σίγουροι ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ απαιτητικό και πάρα πολύ δύσκολο. Εχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, αλλά ξέρουμε ότι και η Μπάτσκα Τόπολα έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση».

«Πάντα υπάρχει η υποχρέωση όταν είσαι ο Ολυμπιακός: Να κερδίζεις. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε ταπεινότητα και σύνεση. Είναι μικρό το περιθώριο των λαθών σε αυτό το επίπεδο. Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει η υποχρέωση να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες για τη φετινή διοργάνωση».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024