Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρτίνεθ ζήτησε αυτό που θα καθορίσει τη σεζόν του Ολυμπιακού

Ο Μαρτίνεθ ζήτησε αυτό που θα καθορίσει τη σεζόν του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Μπάτσκα Τόπολα χωρίς τον Νικολάς Φρέιρε, αλλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειξε τον δρόμο για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του.

Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League. Δεν είναι υπερβολή, είναι η αποτύπωση της πραγματικότητας. Διότι εάν οι Ερυθρόλευκοι φύγουν με το «διπλό» από την έδρα της Μπάτσκα Τόπολα το βράδυ της Πέμπτης, ουσιαστικά «κλειδώνουν» σε μεγάλο βαθμό την 3η θέση, εφόσον όλα πάνε καλά στον όμιλό τους, κάτι που σημαίνει ότι εξασφαλίζουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια και το 2024. Πέρα από αυτό, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να στείλει και ένα μήνυμα, πως το άτυχο αποτέλεσμα με τη Φράιμπουργκ και η ήττα της πρεμιέρας δεν θα επηρεάσει.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το μεσημέρι της Τετάρτης για τη Σερβία, έχοντας έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη επί της Μπάτσκα Τόπολα. Και αυτό δεν είναι διαπίστωση ή άποψη του υπογράφοντος. Αλλά η άποψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Η οποία αποτυπώθηκε εν είδει ομιλίας στη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης. Με τον Ισπανό να μην κρύβει την επιθυμία του, τον στόχο του, για την αναμέτρηση με τους Σέρβους.

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς χωρίς όμως να υποτιμά την αντίπαλο του

«Είναι μια καλή ευκαιρία να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα και να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο αγώνων με τον καλύτερο τρόπο. Μπορούμε να νικήσουμε την Μπάτσκα Τόπολα. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ στην έδρα μας και αυτό μας έβγαλε λίγο από την πορεία μας, αλλά εάν πάρουμε τους τρεις βαθμούς στη Σερβία, θα έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Θα αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να συνεχίσουμε στην Ευρώπη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 42χρονος τεχνικός.

Ο Μαρτίνεθ, ωστόσο, δεν υποτιμάει καθόλου τη σερβική ομάδα. Τουναντίον, μίλησε με πολύ καλά λόγια για την αξία και τον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά παράλληλα ζήτησε μεγάλη προσοχή, ετοιμότητα και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς το ταξίδι προς την Μπάτσκα Τόπολα είναι περίπλοκο. «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι», σημείωσε σχετικά.

Η ταλαιπωρία και η ψυχολογία

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός πετάει το μεσημέρι της Τετάρτης για το Βελιγράδι. Από εκεί η αποστολή θα ταξιδέψει οδικώς για το Νόβισαντ, όπου και θα διανυκτερεύσει και ανήμερα του αγώνα θα μεταβεί πάλι οδικώς στην Μπάτσκα Τόπολα, για τη διεξαγωγή του αγώνα. Η απόσταση Βελιγράδι – Μπάτσκα Τόπολα είναι σχεδόν 2 ώρες με το αυτοκίνητο και επειδή οι Πειραιώτες δεν ήθελαν να ταλαιπωρηθεί η αποστολή, επιλέχθηκε να γίνει η τελευταία προπόνηση στην Αθήνα. Και στη Σερβία να διεξαχθεί μόνο η συνέντευξη Τύπου του Μαρτίνεθ με τον Αλεξανδρόπουλο.

Όπως και να έχει, πάντως, στο Ρέντη η ψυχολογία είναι σε υψηλά επίπεδα. Καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως από τη στιγμή που ο ανέτοιμος Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Super League, συνεχίζει στην Ευρώπη και ταυτόχρονα παίζει καλά και εμφανίζει διαρκώς νέους πρωταγωνιστές, είναι απλά θέμα χρόνου να πάει ακόμη καλύτερα. Και να παίξει ακόμη πιο κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Παίρνοντας περισσότερες νίκες και βαθμούς. Διότι οι Ερυθρόλευκοι είναι μια ομάδα που όσο νικάει, τόσο αυξάνει την αυτοπεποίθηση και τη… φόρα της.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024