Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αριάνα Γκράντε - Ίθαν Σλέιτερ: Μετακόμισαν μαζί στη Νέα Υόρκη

Αριάνα Γκράντε – Ίθαν Σλέιτερ: Μετακόμισαν μαζί στη Νέα Υόρκη

Αφού πήραν διαζύγιο από τους πρώην συζύγους τους, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ύστερα από την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Αριάνα Γκράντε στον Ντάλτον Γκόμεζ μετά από δυόμιση χρόνια γάμου, η διάσημη τραγουδίστρια έκανε το επόμενο βήμα στην νέα σχέση της. Μαζί με τον Ίθαν Σλέιτερ επέλεξαν να μετακομίσουν και να ζήσουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη

Πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στο «US Weekly», ανέφερε πώς ο Ίθαν Σλάτερ ενημέρωσε ήδη την πρώην σύζυγό του για τις εξελίξεις στη νέα του σχέση. «Ο Ίθαν ενημέρωσε τους φίλους του και την προσεχώς, πρώην σύζυγό του, Λίλι Τζέι οτι ζει με την Αριάντα Γκράντε μόνιμα πλέον, στη Νέα Υόρκη», είπε η πηγή.

«Είναι πολύ χαρούμενοι και πολύ καλοί ο ένας για τον άλλο. Όλοι οι φίλοι της Αριάνα τον αγαπούν», συνέχισε η ίδια πηγή.

Η γνωριμία στα γυρίσματα

Η Αριάνα Γκράντε και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας «Wicked» στο Λονδίνο και γρήγορα ήρθαν κοντά. Πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε μιλώντας στο People ότι «η σχέση τους είναι πολύ διαφορετική από αυτό που έχει παρουσιαστεί».

Και οι δύο βρίσκονταν σε γάμους, οι οποίοι τελείωσαν, αφού αντιμετώπιζαν προβλήματα για πολύ καιρό.

«Παρόλο που όλη αυτή η κατάσταση έχει μεγαλοποιηθεί, είναι πολύ διαφορετική από ό,τι έχει παρουσιαστεί δημοσίως», δήλωσε ένας φίλος τους. Και πρόσθεσε: «Προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα τους σχέση και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

«Ο κόσμος προσπάθησε να αμφισβητήσει τον χρόνο της σχέσης τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον αφού είχαν χωρίσει από τους συντρόφους τους», ξεκαθάρισε η ίδια πηγή, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που ήθελαν να βγαίνουν εδώ και αρκετούς μήνες και όχι από τον περασμένο Ιούλιο. «Προτεραιότητά του είναι ο γιος του, που απέκτησε με την Τζέι. Θα είναι για πάντα γονιός του», τόνισε για τον ηθοποιό μία δεύτερη πηγή.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024