Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αριάνα Γκράντε: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Ντάλτον Γκόμεζ

Αριάνα Γκράντε: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Ντάλτον Γκόμεζ

Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία διαζυγίου.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού για την Αριάνα Γκράντε και τον Ντάλτον Γκόμεζ, καθώς η τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δυόμιση χρόνια γάμου. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του πριν η σταρ ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Wicked».  Η τραγουδίστρια επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία διαζυγίου, δήλωσε στο CNN πηγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Page Six, η σταρ βρέθηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, με τον πρώην σύζυγό της να απαντά αμέσως θετικά στην αίτηση. Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους που μίλησε στο People, δήλωσε: «Πήραν τον χρόνο τους μαζί για να επεξεργαστούν σιγά σιγά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας τους ιδιωτικά». Ακόμα πρόσθεσε: «Νοιάζονταν πραγματικά και σέβονταν ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα αυτής της διαδικασίας. Το ζευγάρι έχει προχωρήσει».

Ποιος είναι ο Ντάλτον Γκόμεζ

Ο Ντάλτον γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου το 1995 στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια και αργότερα μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Εκεί, ακολούθησε καριέρα στην πώληση πολυτελών ακινήτων. Ως βετεράνος της αγοράς, σήμερα είναι διευθυντής του τμήματος Estates για τον Aaron Kirman και προηγουμένως ήταν Διευθυντής Επιχειρήσεων, όπου διαχειριζόταν όλες τις καθημερινές εργασίες. Χαρακτηριζόμενος ως «ηγέτης του κλάδου» στην ιστοσελίδα του Aaron Kirman, ο μεσίτης μπορεί να υπερηφανεύεται για τον κατάλογο των αστέρων-πελατών που έχει βοηθήσει, όπως ο Ολυμπιονίκης Shaun White και ο πρώην αστέρας του NBA Chandler Parsons, ο οποίος πούλησε το σπίτι του στο Bel-Air για 12,35 εκατομμύρια δολάρια.

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι φωτογραφήθηκε δημόσια ήταν τον Ιανουάριο και η Grande γιόρτασε τη 2η επέτειό τους τον Μάιο, με μία φωτογραφία από την τελετή του γάμου τους.

Τον Ιούλιο η τραγουδίστρια εθεάθη για πρώτη φορά χωρίς τη βέρα της.

Πότε ξεκίνησαν οι φήμες χωρισμού

Η Αριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους, πριν η σταρ ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Wicked». Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Γκόμεζ είχε επισκεφτεί την Γκράντε στο πλατό του Wicked στο Λονδίνο «σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσει το γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφερε». Τον Ιούλιο, η τραγουδίστρια εθεάθη για πρώτη φορά χωρίς τη βέρα της, ενώ λίγο αργότερα το ΤΜΖ επιβεβαίωσε ότι είχαν χωρίσει από τον Ιανουάριο. Ο γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα το 2021, στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Μοντεσίτο και το «παρών» έδωσαν λιγότερα από 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των στενών συγγενών.

Ο γάμος τους το 2021 έγινε δύο χρόνια μετά τον αρραβώνα της τραγουδίστριας με τον κωμικό Pete Davidson.

Η τραγουδίστρια και ο Γκόμεζ παντρεύτηκαν το 2021.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε επιλέξει για την τελετή ένα στράπλες εξώπλατο νυφικό της Vera Wang το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την ταινία Funny Face με πρωταγωνίστρια την Όντρεϊ Χέπμπορν. Τα μαλλιά της Αριάνα Γκράντε ήταν και την μέρα του γάμου πιασμένα στην ψηλή αλογοουρά που μας έχει συνηθίσει.

Η σχέση της Αριάνα Γκράντε με τον Ίθαν Σλέιτερ

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει προχωρήσει στη ζωή της καθώς φήμες την θέλουν αν έχει σχέση με τον Ίθαν Σλέιτερ, με το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους. Η Αριάνα Γκράντε και ο ηθοποιός γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης ταινίας «Wicked» στο Λονδίνο και γρήγορα ήρθαν κοντά. Πηγή από το περιβάλλον τους ανέφερε μιλώντας στο People ότι «η σχέση τους είναι πολύ διαφορετική από αυτό που έχει παρουσιαστεί».

«Παρόλο που όλη αυτή η κατάσταση έχει μεγαλοποιηθεί, είναι πολύ διαφορετική από ό,τι έχει παρουσιαστεί δημοσίως», δήλωσε ένας φίλος τους. Και πρόσθεσε: «Προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα τους σχέση και να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

«Ο κόσμος προσπάθησε να αμφισβητήσει τον χρόνο της σχέσης τους. Η αλήθεια όμως είναι ότι άρχισαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον αφού είχαν χωρίσει από τους συντρόφους τους», ξεκαθάρισε η ίδια πηγή, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που ήθελαν να βγαίνουν εδώ και αρκετούς μήνες και όχι από τον περασμένο Ιούλιο. «Προτεραιότητά του είναι ο γιος του, που απέκτησε με την Τζέι. Θα είναι για πάντα γονιός του», τόνισε για τον ηθοποιό μία δεύτερη πηγή.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024