Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Καρέ καρέ η δολοφονία ακτιβιστή σε δρόμο της Νέας Υόρκης

ΗΠΑ: Καρέ καρέ η δολοφονία ακτιβιστή σε δρόμο της Νέας Υόρκης

Άγνωστος πλησίασε ακτιβιστή και αφού τον ρώτησε «τι κοιτάς» τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Σοκ προκαλεί βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και δείχνει τη στιγμή που ένας ταλαντούχος ποιητής μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου μπροστά στη φίλη του – η οποία προσπάθησε απεγνωσμένα να ζητήσει βοήθεια μετά την οδυνηρή επίθεση στο Μπρούκλιν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την New York Post, ο Ryan Carson και η φίλη του φαίνονται να κάθονται σε ένα παγκάκι σε μια στάση λεωφορείου στο Bedford-Stuyvesant, επιστρέφοντας στο σπίτι τους από έναν γάμο στο Long Island λίγο πριν από τις 4 π.μ. τη Δευτέρα, σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Το περιστατικό

Φορώντας ένα γκρι κοστούμι, ο Carson και η νεαρή γυναίκα, ντυμένη με ένα μπλε, αμάνικο φόρεμα, σηκώνονται και αρχίζουν να περπατούν στο τετράγωνο, προς την ίδια κατεύθυνση με έναν άνδρα με σκουρόχρωμη μπλούζα που μόλις είχε περάσει μπροστά από το ζευγάρι στη στάση του λεωφορείου B38, με την κουκούλα του πάνω από το κεφάλι του και τα χέρια του στις τσέπες.

Λίγα μέτρα μπροστά τους, ο άγνωστος αρχίζει να κλωτσάει τα πατίνια που είναι σταθμευμένα κοντά στο πεζοδρόμιο χωρίς προφανή λόγο. Ξαφνικά, ο άγνωστος άνδρας γυρίζει προς τον Carson και βροντοφωνάζει: «Τι στο διάολο κοιτάς;».

Ο ποιητής απάντησε ότι δεν κοιτούσε τίποτα και μπήκε τότε ανάμεσα στη φίλη του και τον εξαγριωμένο άγνωστο, ο οποίος άρχισε να πλησιάζει το ζευγάρι. «Θα σε σκοτώσω!» απειλεί ο μανιακός, ενώ η Κάρσον τον παρακαλάει να «ηρεμήσει! Χαλαρώστε!» και κρατάει ψηλά το χέρι του.

Άγνωστος μαχαίρωσε γνωστό ακτιβιστή στην Νέα Υόρκη

Η φίλη του Carson σκύβει από πάνω του πριν φτάσουν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες

Πώς τον μαχαίρωσε

Όμως ο δράστης άρχισε να περπατά γρήγορα προς τον Carson, τραβώντας ένα μαχαίρι, ενώ η φίλη του θύματος -που τρέχει από πίσω τους- ακούγεται να φωνάζει μανιωδώς «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!». Καθώς τρέχει, ο Κάρσον πέφτει πάνω στο παγκάκι στο οποίο καθόταν νωρίτερα το ζευγάρι.

Κατόπιν τούτου, ο δράστης αρπάζει το μπουφάν του και τον ρίχνει στο έδαφος, μαχαιρώνοντάς τον άγρια πολλές φορές στο στήθος. Στη συνέχεια απομακρύνεται καθώς ο Carson βρίσκεται κουλουριασμένος στο έδαφος, πριν επιστρέψει και πλησιάσει την τρομοκρατημένη γυναίκα, η οποία σηκώνει το χέρι της για να τον σταματήσει.

Ο άγνωστος άνδρας την φτύνει – ενώ κρατάει ακόμα το μαχαίρι – και στην συνέχεια κλωτσά θανάσιμα το τραυματισμένο σώμα του Carson και απομακρύνεται.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024