Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του - Τρία χρόνια πριν έκανε αστεία για τον γάμο του σε τηλεπαιχνίδι

ΗΠΑ: Καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του – Τρία χρόνια πριν έκανε αστεία για τον γάμο του σε τηλεπαιχνίδι

«Φοβάμαι ότι με κάποιο τρόπο θα με βλάψει»

Ένας πρώην διαγωνιζόμενος της τηλεοπτικής εκπομπής «Family Feud» καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο δυτικό Ιλινόις των ΗΠΑ.

Ο 40χρονος Timothy Bliefnick κρίθηκε ένοχος τον Μάιο επειδή εισέβαλε στο σπίτι της Rebecca Postle Bliefnick και την πυροβόλησε 14 φορές.

Οι εισαγγελείς είπαν ότι ο Bliefnick απευθύνθηκε ακόμη και στη Google για να ερευνήσει πώς να φέρει εις πέρας τη δολοφονία που σημειώθηκε τον Φεβρουάριο, συμπεριλαμβανομένου του πώς να ανοίξει με δύναμη ένα παράθυρο με λοστό και τον χρόνο απόκρισης της Αστυνομίας.

«Κύριε Bliefnick, ερευνήσατε αυτόν τον φόνο. Σχεδιάζατε αυτόν τον φόνο», είπε ο δικαστής Ρόμπερτ Άντριαν, ​​όταν καταδίκασε τον κατηγορούμενο την Παρασκευή, ανέφερε το Fox News.

«Εξασκήσατε αυτόν τον φόνο», είπε ο δικαστής.

«Μπήκατε στο σπίτι της και την πυροβολήσατε μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, επτά, οκτώ, εννέα, 10, 11, 12, 13, 14 φορές» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω πόσο καιρό σας πήρε για να το κάνετε αυτό, αλλά μερικοί από αυτούς τους πυροβολισμούς σημειώθηκαν ενώ ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος. Και τα κάνατε όλα αυτά ενώ τα παιδιά σας ήταν στον επάνω όροφο στο σπίτι, ξαπλωμένα στα κρεβάτια τους» κατέληξε ο ίδιος.

Το θύμα εντοπίστηκε στις 23 Φεβρουαρίου από τον πατέρα της.

«Φοβάμαι ότι με κάποιο τρόπο θα με βλάψει»

Ο Bliefnick συνελήφθη αργότερα και δικάστηκε τον Μάιο, με τους ενόρκους να τον καταδικάζουν για φόνο πρώτου βαθμού μετά από δίκη μιας εβδομάδας.

Το ζευγάρι, που έχει τρία παιδιά, παντρεύτηκε το 2009 αλλά χώρισε το 2021, με το θύμα να λέει στην αδερφή της λίγο πριν το θάνατό της ότι φοβόταν τον Bliefnick, σύμφωνα με την New York Post.

«Φοβάμαι ότι με κάποιο τρόπο θα με βλάψει, θα με κυνηγήσει ή θα προσπαθήσει να μου κάνει κάτι που θα με απομακρύνει από τα παιδιά» είχε γράψει χαρακτηριστικά στο μήνυμα προς την αδερφή της.

Η εμφάνιση στο τηλεπαιχνίδι

Ο Bliefnick είχε διαγωνιστεί στο τηλεπαιχνίδι «Family Feud» σε ένα επεισόδιο που προβλήθηκε το 2020 και είχε χαρακτηρίσει τον γάμο του «λάθος»,χαριτολογώντας.

Η γυναίκα του τότε δεν ήταν παρούσα στο τηλεοπτικό πλατό.

«Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έκανες στο γάμο σου;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής Steve Harvey.

Ο 38χρονος τότε άνδρας κοίταξε με την άκρη του ματιού του το κοινό και, διαβεβαιώνοντας πρώτα τη γυναίκα του ότι την αγαπά, απάντησε: «Το ότι είπα ‘Δέχομαι’».

«Δεν το λέω εγώ, εγώ αγαπώ τη γυναίκα μου», πρόσθεσε γελώντας μαζί με το κοινό, ενώ ο Harvey τον κοιτούσε με το χαρακτηριστικό «απογοητευμένο» του ύφος.

«Θα το πληρώσω αυτό που είπα ε;» ρώτησε στη συνέχεια ο παρουσιαστής τον Bliefnick, με τον Harvey να απαντά ότι μάλλον θα γίνει χαμός όταν γυρίσει στο σπίτι.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024