Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: «Περιμένω στη ζωή μου να έρθει λίγη χαρά» έλεγε 3 μέρες πριν το ατύχημα

Μαίρη Χρονοπούλου: «Περιμένω στη ζωή μου να έρθει λίγη χαρά» έλεγε 3 μέρες πριν το ατύχημα

«Περίμενα να δω αν έχω καρκίνο και δεν είχα κάποιον να με ρωτήσει...» είπε η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε τρεις μέρες πριν το ατύχημα

Την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της δίνει τις τελευταίες ώρες η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία μετά από ατύχημα που είχε νοσηλεύεται στην εντατική.

Όπως δήλωσε χθες, Τρίτη, ο γιατρός της Γιώργος Στράντζαλης, η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αποκάλυψε πως «την υποστηρίζουμε μηχανικά» υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «δεν βλέπω να έχει προοπτικές».

Σήμερα, Τετάρτη, πρωινή εκπομπή πρόβαλε συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου, την οποία η ίδια είχε παραχωρήσει τρεις μόλις ημέρες πριν από το ατύχημα.

Στην συνέντευξη αυτή, η σπουδαία ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στους έρωτες και στο φλερτ που μπορεί να υπάρχει στη ζωή της μέχρι και τώρα και στα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και την επικαιρότητα, προχωρώντας σε δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Δεν είχαν κάποιον να με ρωτήσει τι έγινε όταν περίμενα τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δω αν έχω καρκίνο»

Η συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου τρεις μέρες πριν το ατύχημα

«Η ζωή μου δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Λέω να μετακομίσω από την Παιανία. Με έχει πιάσει μια μανία να κατέβω στο κέντρο τώρα. Δεν έχω όρεξη για πάρτι γύρω από την πισίνα, κόντεψα να πνιγώ πέρσι και την παράτησα» είπε αρχικά.

Οι έρωτες

«Οι ρόλοι μου, μου έβαλαν τη στάμπα της ‘προσβάσιμης’ κυρίας. Ότι έχω πολύ άσχημη διαγωγή. Πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου με έχουν γνωρίσει, όχι και πολύ σοβαρών ηθών, μέσα από τους ρόλους μου. Δεν ήμουν τόσο ζωηρή στη ζωή μου».

«Έζησα τον μεγάλο έρωτα μιάμιση φορά. Δεν θέλω να πω άλλα, γιατί θα προσδιορίσω πράγματα. Έχω κάνει έναν γάμο, αλλά δεν τον εντάσσω στις αγάπες μου. Ήταν άλλη ιστορία. Δεν θα μιλήσω ποτέ για αυτήν. Δεν θέλω. Οι άντρες με ζήλευαν λες και ήμουν η Λουκριτία Βόργια. Δεν έκανα ποτέ σκηνές, δεν ζηλεύω γιατί δεν θελώ να χαλάω τη ζαχαρένια μου. Τη μία φορά που ερωτεύτηκα πραγματικά ήταν ένας άνδρας όμορφος, με φοβερή σωματοδομή και μυαλό. Δεν θα απέρριπτα έναν άνδρα χοντρούλη, αλλά δεν θα τον επέλεγα. Οι άνθρωποι που έχουν κιλά είναι δυστυχείς».

«Στη ζωή μου, μου λείπει η αγκαλιά και η τρυφερότητα, όχι η διασκέδαση. Η ζωή μου θα ήταν πιο εύκολη αν είχα κάποιον να μου συμπαρασταθεί. Δεν είχαν κάποιον να με ρωτήσει τι έγινε όταν περίμενα τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δω αν έχω καρκίνο».

Γιατί δεν έκανε ποτέ παιδιά

«Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που στάθηκα άτυχη στην ερωτική μου ζωή και δεν μπόρεσα να αποκτήσω παιδιά. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έκανα ένα παιδί. Μετά το σκέφτηκα… Έχω τόσο μεγάλο δεσμό με το ‘Χαμόγελο του παιδιού’, έχω δώσει τα πάντα μου, είναι η οικογένειά μου, και τελικά έχω 34.000 παιδιά»

Ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ήμουν πολιτικοποιημένη. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κόμμα που θα με παθιάσει όπως το ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ότι ο Κασσελάκης το πάει κάπου ωραία. Δεν είμαι Συριζαία, αλλά πάει να φέρει την αριστερά σε μια κεντρώα δημοκρατική αριστερά, σε ένα ΠΑΣΟΚ. Έχει γοητεία».

«Καλά έκανε και είπε για την προσωπική του ζωή, γιατί θα αναφέρονταν μετά οι άλλοι κακοηθέστατα. Όταν τον είδα να μιλάει, έπεσε φως στο γκρίζο χρώμα της πολιτικής».

Το βιβλίο της

«Ένας φίλος μου έχει πάρει το αρχείο μου για να ετοιμάσει ένα άλμπουμ, με φωτογραφίες μου, δημοσιεύματα και μότο. Το έχει πάρει πολύ καιρό και δεν το έχει αρχίσει. Αν δεν το αρχίσει άμεσα θα το ακυρώσω, δεν θέλω να βγει».

Και η συνέντευξη έληξε με την μικρή της εξομολόγηση: «Αυτό που περιμένω να έρθει είναι λίγη χαρά και πίστη που την έχασα τελείως. Περνάω μια άσχημη εποχή».

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου δεν είναι ενθαρρυντικές, αφού η σπουδαία ηθοποιός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Δεν είναι καλά τα πράγματα παιδιά προς το παρόν, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή, εκτός από τα δημοσιεύματα τα οποία είδατε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν τα πράγματα πάνε καλύτερα ή χειρότερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και φίλος της, Θωμάς Χούντας, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης  Χρονοπούλου, στο «MEGA Καλημέρα».

«Προς το παρόν είναι σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και η γυναίκα δίνει την μεγάλη μάχη της ζωή της, για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και καταρρακωμένος από όλη την ημέρα στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για τη ζωή της. «Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει και να δώσει σημεία ζωτικότητας περισσότερης».

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024