Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - «Προσευχηθείτε να επανέλθει»

Μαίρη Χρονοπούλου: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – «Προσευχηθείτε να επανέλθει»

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η αγαπημένη ηθοποιός

Δύσκολες είναι οι στιγμές που περνά η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία είχε ατύχημα και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Η αγαπημένη ηθοποιός γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

«Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει»

«Δεν είναι καλά τα πράγματα παιδιά προς το παρόν, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή, εκτός από τα δημοσιεύματα τα οποία είδατε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν τα πράγματα πάνε καλύτερα ή χειρότερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και φίλος της, Θωμάς Χούντας, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης  Χρονοπούλου, στο «MEGA Καλημέρα».

Και συμπλήρωσε: «Προς το παρόν είναι σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και η γυναίκα δίνει την μεγάλη μάχη της ζωή της, για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και καταρρακωμένος από όλη την ημέρα στο νοσοκομείο».

Στη συνέχεια, ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για τη ζωή της. «Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει και να δώσει σημεία ζωτικότητας περισσότερης».

Δείτε το απόσπασμα

«Δεν ήξερα τι να κάνω – Είμαι χαμένη»

Η αγαπημένη ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου έχει πολύ σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της στην Παιανία.

Την είδηση έκανε γνωστή ο κολλητός της φίλος, δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλκίνοος Μπουνιάς, ο οποίος την αναζήτησε για να δει τι κάνει και έμαθε από την οικιακή βοηθό της, Νίνο, και τον Θωμά Χούντα, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, για το ατύχημα που είχε.

Το ατύχημα έγινε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ενώ η Νίνο έλειπε από το σπίτι. Η Μαίρη Χρονοπούλου βγήκε από το δωμάτιό της και έπεσε σε τρία σκαλάκια που έχει.

Η κοπέλα που τη φροντίζει, τη βρήκε πεσμένη και χτυπημένη μετά από αρκετές ώρες. Εκεί οι γιατροί την εξέτασαν και τη διασωλήνωσαν αμέσως και από τα πρώτα λεπτά έκριναν ότι η περίπτωσή της είναι πολύ πολύ σοβαρή.

Η Νίνο βρίσκεται σε σοκ και δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι και βρήκε τη Μαίρη Χρονοπούλου πεσμένη στο πάτωμα, αναίσθητη, και να τρέχει αίμα από τη μύτη της.

«Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι χαμένη. Αυτό που έπαθα όταν τη βρήκα. Είμαι σε σοκ. Τώρα είμαι σπίτι. Ήρθαμε από το νοσοκομείο επτά η ώρα. Τον τελευταίο καιρό είχε κάποια προβλήματα υγείας και είχε κάνει και κάποιες επεμβάσεις. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Κάνω συνέχεια προσευχή» είπε χαρακτηριστικά η Νίνο.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024