Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Χρονοπούλου: Δραματικές στιγμές για την σπουδαία ηθοποιό - «Δεν βλέπω προοπτικές»

Μαίρη Χρονοπούλου: Δραματικές στιγμές για την σπουδαία ηθοποιό – «Δεν βλέπω προοπτικές»

«Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα»

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Μαίρη Χρονοπούλου. Η σπουδαία ηθοποιός είχε ατύχημα μέσα στο σπίτι της, αφού έπεσε και χτύπησε σοβαρά, ενώ στη συνέχεια έμεινε αβοήθητη για 3 ώρες, καθώς η οικιακή βοηθός της απουσίαζε με άδεια.

Η κατάστασή της είναι πολύ δύσκολη, ενώ -όπως υποστήριξε ο γιατρός της και νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης μιλώντας στον Alpha, «δεν βλέπω να έχει προοπτικές».

«Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές»

«Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στράντζαλης.

«Είχε καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της»

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος γνωστοποίησε την είδηση της νοσηλείας της, έδωσε λεπτομέρειες αναφορικά με το πως έπεσε και χτύπησε η σπουδαία ηθοποιός.

Η αγαπημένη ηθοποιός γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την κατάσταση της υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Δυστυχώς την Κυριακή το μεσημέρι, η κ. Χρονοπούλου έμεινε για 2-3 ώρες μόνη της, λόγω του ότι η κυρία που την προσέχει βγήκε έξω και όταν γύρισε την βρήκε πεσμένη, χτυπημένη στο κεφάλι. Ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο και την πήγαν στο νοσοκομείο, με ενημέρωσαν και εμένα αμέσως και πήγα εκεί. Δυστυχώς δεν είχε τις αισθήσεις της και από εκείνη τη στιγμή είναι στην εντατική» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας στο MEGA.

«Περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της και εμείς προσευχόμαστε γι΄αυτό. Μαζί είμαστε εκεί δύο φίλοι της αγαπημένοι, ο Θωμάς Χούντας και ο Χάρης Παπαδόπουλος, και η γυναίκα φυσικά που την προσέχει. Η Μαίρη δεν έχει οικογένεια, στενούς συγγενείς πρώτου βαθμού, έχει όμως αγαπημένους φίλους που είμαστε δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια» συμπλήρωσε.

«Από 17 ετών είμαι κοντά της, πάντα δίπλα μου, πάντα δίπλα της, είναι οικογένεια. Είναι ένας άνθρωπος σημαντικός της ζωής μου. Οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας δεν είναι πάντα οι συγγενείς εξ αίματος, είναι και οι δήλοι μας. Και για μένα κάποιοι άνθρωποι και ειδικά με αυτούς που εγώ μεγάλωσα και ταξίδεψα τόσα χρόνια μέσα από το πανί της μεγάλης οθόνης είναι για μένα οι πολύ δικοί μου άνθρωποι. Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι δυσάρεστο πραγματικά “ξεριζώνομαι”. Να είναι δυνατή να ανταπεξέλθει άλλη μία φορά. Έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες στην υγεία της. Θέλω να πιστεύω πως και σε αύτη θα είναι παλικάρι. Εξάλλου η Μαίρη ήταν και από τις περιπτώσεις που πραγματικά σηκώθηκαν στα πόδια τους και πέρασαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα μετά από 20 χρόνια μεγάλων προβλημάτων υγείας» συμπλήρωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Πως η ζωή δεν τελειώνει ποτέ αρκεί εμείς να είμαστε δυνατοί και να θέλουμε να την διεκδικούμε.  Και η Μαίρη διεκδίκησε τη ζωή της τα τελευταία χρόνια και έζησε πολύ ωραία. Σχεδίαζε και θέατρο τον χειμώνα,. Ήδη είχε κάνει μία τηλεοπτική εμφάνιση στο σίριαλ του κ. Τσαφούλια. Σχεδίαζε πολλά να γράψει ένα τραγούδι, ήταν ενεργή, ήταν ξανά ενεργή. και ήταν και πολύ όμορφη. Δηλαδή στεναχωριέμαι γι΄αυτό πάνω από όλα, το ότι η Μαίρη ήταν πολύ καλά τελευταία. Πραγματικά ήταν αναπάντεχο», συμπλήρωσε αναφορικά με το γεγονός ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε ξανασταθεί στα πόδια της μετά από πολλές δυσκολίες.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι συγγενείς όλων μας. δεν είναι απλά φίλοι δικοί μου ή κάποιων άλλων. Είναι οικογένεια όλης της Ελλάδας» κατέληξε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024