Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η επιχείρησή σου μπορεί να είναι πάντα (Business) On με την Generali

Η επιχείρησή σου μπορεί να είναι πάντα (Business) On με την Generali

Για σένα που νιώθεις ότι η επιχειρηματική σου ιδέα και οι υπηρεσίες που προσφέρεις καθημερινά σε όσους σε εμπιστεύονται είναι μοναδικά ξεχωριστές και ξεχωριστά μοναδικές, η Generali έχει να σου προτείνει μία ασφαλιστική λύση που μπορείς να σχεδιάσεις στα μέτρα σου. Για να είναι η ασφάλεια και η μοναδικότητα της επιχείρησής σου πάντα στο ON!

Ένας από του μεγαλύτερους ασφαλιστικούς οργανισμούς παγκοσμίως, η Generali έρχεται να προτείνει στο σύγχρονο επιχειρείν λύσεις, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο υπηρεσίες και ψηφιακά εργαλεία με ασφαλιστικές καλύψεις, που εξυπηρετούν κάθε επιχειρηματία, ανεξάρτητα από το είδος της δραστηριότητάς του και το μέγεθος της επιχείρησης. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα προσαρμοσμένα απόλυτα στο προφίλ και στις ανάγκες του εκάστοτε επιχειρηματία, με στόχο τη θωράκιση και την ασφάλεια της επιχείρησης.

Αλλά καλύτερα ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα μας και ας δούμε τι συμβαίνει ανά περίπτωση στην ασφάλιση μίας επιχείρησης ή αλλιώς στο Business On από την Generali.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά σε προσωποποιημένες λύσεις στήριξης του κάθε επιχειρηματία με ευέλικτες προτάσεις, ώστε να έχει τον έλεγχο των επιλογών στις καλύψεις και τον προϋπολογισμό του, καθώς και συμπληρωματικές επιλογές καλύψεων, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής του. Σε αυτό, αν προσθέσετε επίσης καινοτόμες υπηρεσίες αλλά και τα πιο σύγχρονα εργαλεία άμεσης τεχνικής βοήθειας, αποκατάστασης και αποζημίωσης θα έχετε μία πρώτη εικόνα της πολυεπίπεδης προσέγγισης και κάλυψης που παρέχει η Generali

Με την απόκτηση ασφάλισης από την Generali, ο επιχειρηματίας δεν αποκτά μόνο κάλυψη σε περίπτωση κάποιας ζημιάς, αλλά έναν δια βίου εταίρο, καθότι πάντα δίπλα του θα έχει τον ασφαλιστή του, ως έναν εξειδικευμένο σύμβουλο που θα του εξηγεί και θα προτείνει κάθε φορά την πιο κατάλληλη λύση σε κάθε περίπτωση ανάγκης. Η Generali άλλωστε διαθέτει περισσότερους από 3.500 συμβούλους με τεχνογνωσία και εμπειρία σε κάθε ζήτημα που αφορά τον σύγχρονο άνθρωπο και επιχειρηματία.

Έχεις Μικρομεσαία Επιχείρηση; Αυτό σε αφορά

Στην Ελλάδα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρωταγωνιστούν στην αγορά.  Παρά το μέγεθός τους, οι ανάγκες τους παραμένουν μεγάλες και η ομαλή λειτουργία και ανάπτυξή τους απαραίτητη. Η Generali είναι, λοιπόν, δίπλα τους με μία ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση. Ας δούμε όμως πώς το Πρόγραμμα Ασφάλισης Επιχειρήσεων Business On προστατεύει την μικρομεσαία επιχείρηση με μια πιο λεπτομερή ανάλυση αυτών που προσφέρει.

Στη βάση του Business On βρίσκεται η Ασφάλιση Περιουσίας, που περιέχει το σύνολο των βασικών καλύψεων, ενώ ο κάθε επιχειρηματίας μπορεί να επιλέξει να ενισχύσει το πρόγραμμά του και μέσα από προαιρετικές επιλογές όπως η Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, η Ασφάλιση Χρημάτων και η Ασφάλιση Προσωπικού.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε ότι με την ασφάλιση περιουσίας καλύπτεται το κτήριο (κτηριακή εγκατάσταση και βελτιώσεις),  το περιεχόμενο (πάγιος εξοπλισμός, μηχανήματα και τα εμπορεύματα εντός της επιχείρησης, οι πρώτες ύλες και τα αντικείμενα που βρίσκονται στον υπαίθριο χώρο ή κάτω από υπόστεγα) και οι βοηθητικοί χώροι (κιόσκια, περιφράξεις, μαντρότοιχοι, πισίνες, επιγραφές κ.λπ.).

Ενδεικτικά, οι βασικές καλύψεις αφορούν σε πυρκαγιά από κεραυνό ή βραχυκύκλωμα, έκρηξη, καπνό, διατάραξη Δημόσιας Τάξης, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, πλημμύρα – θύελλα – καταιγίδα – ανεμοστρόβιλο – τυφώνα – κυκλώνα, χιόνι – χαλάζι – παγετό, διαρροή, διάρρηξη ή υπερχείλιση εγκαταστάσεων σωληνώσεων ή/ και sprinklers και αποχέτευσης, βραχυκύκλωμα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων – ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, τυχαία θραύση κρυστάλλων, ημερήσιο επίδομα λόγω διακοπής εργασιών, αστική ευθύνη προς τρίτους και προς τον ιδιοκτήτη της οικοδομής, διάφορες δαπάνες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας σε περίπτωση ζημιάς.

Αντίστοιχα, κάποιες ενδεικτικές συμπληρωματικές καλύψεις είναι η κλοπή/ληστεία, ο σεισμός και η καθίζηση. Σε κάθε περίπτωση, ο επιχειρηματίας μπορεί να διαμορφώσει την ασφάλιση ανάλογα με τη φύση και τις ανάγκες της επιχείρησής του.

Εξίσου σημαντική είναι και η ασφάλιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού όπως οι υπολογιστές, επεξεργαστές, hardware, εξοπλισμός τηλεπικοινωνιών κ.λπ., που είναι απαραίτητος για την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης. Η ασφάλιση αυτή αφορά σε υλικές ζημιές που θα προκληθούν στον εξοπλισμό, ανεξαρτήτως του εάν βρισκόταν σε λειτουργία ή μη, αλλά και κατά τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγησή του και οι οποίες οφείλονται σε τυχαίο και αιφνίδιο γεγονός. Τέτοιες καλύψεις ενδεικτικά είναι οι: πτώση, θραύση, σφάλματα χειρισμού, αδεξιότητα αλλά και κακόβουλες ενέργειες τρίτων.

Μία ακόμα σημαντική ασφάλιση είναι ασφαλώς αυτή των Χρημάτων. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να καλυφθείς για απώλεια χρημάτων, επιταγών, γραμματίων και συναλλαγματικών που οφείλονται σε κλοπή ή ληστεία από το χρηματοκιβώτιο και το ταμείο, όπως και ληστεία κατά τη μεταφορά τους.

Συμπληρωματικά, το Βusiness On, παράλληλα με την ασφάλιση περιουσίας συνδυάζει και καλύψεις όπως αυτή της Αστικής Ευθύνης.  Με αυτόν τον τρόπο ο επιχειρηματίας είναι προφυλαγμένος για την ευθύνη του προς τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες του όσον αφορά σε συμβάντα, που μπορεί να λάβουν χώρα κατά τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της επιχείρησης.

Αν όμως, κάτι καθιστά το Business On τον lifetime partner της επιχείρησης αυτό είναι το πλαίσιο των έξυπνων υπηρεσιών ψηφιακών εργαλείων που θέτει στη διάθεση του επιχειρηματία 24/7,  για να διασφαλίζει την απρόσκοπτη ροή της παραγωγικότητας οτιδήποτε κι αν συμβεί.

Μια τέτοια υπηρεσία είναι η έγκαιρη αναγγελία ζημιάς με δυνατότητα να γίνει online πραγματογνωμοσύνη, μέσω της mobile υπηρεσίας ¨My eClaim¨, και καταγραφή της ζημιάς μέσω βιντεοκλήσης. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα με την υπηρεσία Άμεσης Αποζημίωσης –¨On the Spot Payment¨ για άμεση αποζημίωση χωρίς να απαιτούνται δικαιολογητικά, για ζημιές στην ασφαλισμένη επιχείρησή  μέχρι και 2.500€.

Παράλληλα, με την υπηρεσία άμεσης αποκατάστασης ζημιών ¨Direct Repair¨, η επιστροφή στην παραγωγική ροή της καθημερινότητας γίνεται άμεσα, καθώς σε περίπτωση ζημιάς, η Generali αναλαμβάνει τον συντονισμό και επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης από συνεργαζόμενο συνεργείο φροντίζοντας για την άμεση επισκευή της.

Για το τέλος, αφήσαμε τις εκπτώσεις που δύναται να συνοδεύσουν το πρόγραμμά, καθότι η Generali επιβραβεύει με έκπτωση στο ασφάλιστρό, ανάλογα με το εύρος και την έκταση των μέτρων προστασίας πυρός, μέτρων προστασίας κλοπής, χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας καθώς και ύψος ασφαλισμένου κεφαλαίου.

Σε κάθε περίπτωση, με το Business On η ασφάλεια της επιχείρησης απαντά ολοκληρωμένα στις ανάγκες σου, με ευέλικτες λύσεις και καινοτόμες παροχές. Με αυτόν τον τρόπο η ασφάλιση γίνεται ένα εργαλείο που στηρίζει τα επιχειρηματικά σου σχέδια, ελαχιστοποιώντας το ρίσκο των κινδύνων, που παραμονεύουν και μπορεί να διαταράξουν την ροή των εργασιών της επιχείρησής σου.

Γι’ αυτό, προστάτεψε σήμερα τη δουλειά και την επένδυσή σου, απολαμβάνοντας προσωπική εξυπηρέτηση και καινοτόμες υπηρεσίες από εξειδικευμένους συμβούλους ενός κορυφαίου ασφαλιστικού οργανισμού που πρωταγωνιστεί στον παγκόσμιο χάρτη στην ασφάλιση επιχειρήσεων.

Μάθε περισσότερα εδώ!

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024