Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία ζώδια που θα ερωτευτούν τον Οκτώβριο

Τρία ζώδια που θα ερωτευτούν τον Οκτώβριο

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα από σήμερα, 3 Οκτώβρη, και μετά...

Έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο και είμαστε έτοιμοι για όσα θα φέρει ο νέος μήνας στη ζωή μας. Κάποιοι, βέβαια, θα περάσουν καλύτερα από άλλους. Κι αυτό γιατί (επιτέλους) θα ερωτευτούν.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω τρία ζώδια, θα νιώσουν πεταλούδες στο στομάχι, θα δουν τα πάντα να ανατρέπονται στη ζωή τους και θα νιώσουν πρωτόγνωρη χαρά.

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα από τις 3 Οκτώβρη και μετά

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν μόλις μπει ο Οκτώβρης

Δίδυμοι

Ο μήνας ξεκινάει με πολύ θετική σκέψη. Ξέρεις πια τι θέλεις, τα έχεις βρει με τα συναισθήματά σου κι έτσι δεν αποκλείεται από τις 3 Οκτώβρη και μετά, να κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σου.

Λέων

Η τύχη είναι με το μέρος σου στα συναισθηματικά με το πού μπει ο Οκτώβρης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μια εξαιρετική ευκαιρία να λάμψεις, να γοητεύσεις και να βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής που τόσο σου αρέσει.

Υδροχόος

Ο Οκτώβρης θα σε κάνει να νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος όσον αφορά τον τομέα των σχέσεων. Μπορεί ένα φιλικό πρόσωπο στη ζωή σου να εξελιχθεί σε σύντροφο ζωής. Είναι ο κατάλληλος μήνας γενικά, για να έλξεις όποιον σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024