Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία ζώδια που θα έχουν ονειρεμένο Οκτώβριο

Τρία ζώδια που θα έχουν ονειρεμένο Οκτώβριο

Θα δουν τα πάντα να πηγαίνουν προς το καλύτερο τον Οκτώβριο - Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Κάθε μήνας, έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Κάποιους μήνες τα πράγματα είναι θετικά για κάποια ζώδια και κάποιους άλλους μήνες όχι και τόσο.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την Πανσέληνο στον Κριό, και το κλίμα των ημερών είναι βαρύ, με έντονο συναισθηματικό φορτίο, απογοητεύσεις και εντάσεις.

Ωστόσο οφείλετε να δείξετε υπομονή, καθώς ο Οκτώβρης είναι εδώ και μετά το πέρασμα της Πανσέληνου, τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά για ορισμένα ζώδια.

Τρία ζώδια που θα χαμογελάσουν τον Οκτώβριο

Για την ακρίβεια όχι μόνο θα βελτιωθούν, αλλά θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητα τους.

Ας δούμε αναλυτικά…

Δίδυμοι

Με θετικά αστρολογικά δρώμενα ξεκινά ο Οκτώβριος για εσάς τους Διδύμους, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία στις 2/10 και θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας βάζοντας μια τελεία σε παρεξηγήσεις, μπερδέματα, ασυμφωνίες.

Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ουσιαστικά μέχρι τις 22/10, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, σε ό,τι θελήσετε να κάνετε, αφού ξεκινά η περίοδος όπου Αφροδίτη και Ήλιος συναντούσε στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Ο Οκτώβριος θα είναι σε πολλά επίπεδα διασκεδαστικός, ικανοποιητικός και με πολλή ενέργεια, κάτι που σας λείπει αυτό το διάστημα.

Ζυγός

Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην ερωτική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Είναι και ο μήνας των γενεθλίων σας, επομένως θα βρεθείτε στο επίκεντρο και θα αναζητήσετε όμορφες στιγμές με κοντινά σας άτομα. Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 2/10 θα βοηθήσει να σκεφτείτε πιο καθαρά μέσα στο μήνα, καθώς τόσο καιρό βρισκόταν ανάδρομος.

Μέχρι τις 22/10 Ήλιος και Αφροδίτη θα συμπορεύονται στο ζώδιο σας, κάνοντας ξεχωριστά τα φετινά σας γενέθλια και δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο και ικανοποιητικό πλαίσιο στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι και το διάστημα του μήνα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως, καθώς τα εμπόδια ή οι δυσκολίες θα είναι λιγότερα και πιο διαχειρίσιμα.

Υδροχόος

Ο Οκτώβριος έρχεται με υποσχέσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 22/10, και με εύνοια στις σχέσεις, καλύτερες προοπτικές σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, και επαγγελματικών σχεδίων. Ο μήνας ξεκινά με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία που βοηθά να ανοίξετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο, να κάνετε νέες γνωριμίες ερωτικές είτε φιλικές. Στις 2/10 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή πορεία και σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες εμπειρίες.

Ακόμη, στις 23/10 Ήλιος και Αφροδίτη περνούν στον Σκορπιό δίνοντας από δω και κάτω έμφαση στον τομέα της καριέρας και θα σκέφτεστε περισσότερο τη φήμη σας, αλλά και τη θέση σας στα επαγγελματικά σας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024