Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρκ Γουόλμπεργκ: Εντυπωσιακές αγοραπωλησίες real estate – Βλέπει το… τέλος της καριέρας του

Μαρκ Γουόλμπεργκ: Εντυπωσιακές αγοραπωλησίες real estate – Βλέπει το… τέλος της καριέρας του

Είχε μετακομίσει στην Καλιφόρνια για πολλά χρόνια, όσο κυνηγούσε την καριέρα του στην υποκριτική, οπότε και γύρισε αρκετές από τις ταινίες του

Στα 52 του χρόνια, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ πουλά το σπίτι που απέκτησε πριν από έναν χρόνο στο Λας Βέγκας, έναντι 16,6 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Las Vegas Review που επικαλείται το People.

Νωρίτερα φέτος είχε πουλήσει την ιδιοκτησία που κατοικούσε στην Καλιφόρνια για 55 εκατομμύρια δολάρια, αποφασίζοντας από το 2022 να μετακομίσει στη Νεβάδα με την οικογένειά του που απαρτίζεται από τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους.

Σκηνή από την ταινία «Pain and Gain» (2020)

Στην Καλιφόρνια λόγω καριέρας

Το σπίτι που πουλάει τώρα ο διάσημος ηθοποιός το είχε αγοράσει τότε έναντι 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Προφανώς αποκομίζει κέρδος από τη νέα του κίνηση πάνω στο real estate, καθώς πρόκειται για μια ιδιοκτησία που βρίσκεται μέσα σε μια ιδιωτική κοινότητα πολυτελών κατοικιών, με γήπεδο γκολφ, τένις, προγράμματα ευ ευζωίας, καθώς και ασφάλεια επί 24ώρου βάσεως.

Ήδη την άνοιξη που μας πέρασε, δήλωσε ότι η οικογένειά του που αγαπούσε το Λας Βέγκας πολύ, είχαν ήδη εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον τους. Με τη σύζυγό του, Rhea Durham, έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, την Ella (19 ετών), τον Michael (16 ετών), τον Brendan (14 ετών) και την Grace (13 ετών).

Ο Γουόλμπεργκ είχε μετακομίσει στην Καλιφόρνια για πολλά χρόνια, όσο κυνηγούσε την καριέρα του στην υποκριτική, οπότε και γύρισε αρκετές από τις ταινίες του.

Δεν βλέπει ότι θα συνεχίσει για πολύ ακόμα την υποκριτική του καριέρα.

Ωστόσο, πλέον, ήθελε να εξυπηρετεί ο τόπος κατοικίας της οικογένειάς του τις ανάγκες των παιδιών του που θέλει να τους προσφέρει μια όσο καλύτερη ζωή γίνεται και το περιθώριο να υλοποιήσουν τα δικά τους όνειρα.

Η μία του κόρη ασκείται στην ιππασία, ο ένα του γιος παίζει μπάσκετ και ο μικρότερος γιος του γκολφ, οπότε οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές.

Όσον αφορά όμως τη δική του καριέρα στην ηθοποιία, έχει εξηγήσει πόσο δύσκολο πράγμα είναι, αλλά έχει πει κιόλας ότι δεν βλέπει για πολύ να συνεχίζει σε αυτό το μονοπάτι, σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις.

Ενθουσιώδης θιασώτης του fitness

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και τον ακολουθούν 25,5 εκατομμύρια άνθρωποι, συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την προπόνησή του, ως μέγας θιασώτης του fitness. Άλλωστε το αποδεικνύει αυτό και η φυσική του κατάσταση, καθώς και ο κινηματογραφικές του εμφανίσεις σε ρόλους που απαιτούν να είναι ιδιαίτερα γυμνασμένος.

Αναλόγως εκμεταλλεύεται τόσο επιχειρηματικά όσο και εμπορικά αυτή του την πτυχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024