Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Δουλεύει πλάτη για να σηκώσει τη χώρα

Στέφανος Κασσελάκης: Δουλεύει πλάτη για να σηκώσει τη χώρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε γυμναστικές επιδείξεις «παλεύει» για την Αριστερά.

Στο Spetses Mini Marathon θα τρέξει ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ημέρες μετά την επικράτησή του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει συμμετοχή για το αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί στις 9:30 το πρωί της Κυριακής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν αφήνει πίσω τη γυμναστική του

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προετοιμάζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον σύντροφό του Τάιλερ, όπως αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο.

Η προετοιμασία του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά την εκλογή του, δεν αφήνει πίσω τη γυμναστική του, όπως έχει φανεί και τις προηγούμενες εβδομάδες. Ίσως να πιστεύει ότι έτσι θα χτίσει τις… πλάτες που χρειάζονται για να σηκώσει σε αυτές τη χώρα…

Ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται στο συγκεκριμένο νησί αφού διατηρεί εξοχικό στην περιοχή Κουνουπίτσα.

Πρόκειται για μια μονοκατοικία που αγόρασε πριν από λίγα χρόνια, ένα ακίνητο εντυπωσιακό μέσα στο οποίο έγιναν μια σειρά από συναντήσεις τον περασμένο Αύγουστο, που όπως λένε ορισμένοι δρομολόγησαν εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει στις Σπέτσες μέχρι και την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα.

Ευδιάθετος και χαλαρός

Νωρίτερα, η κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και η ρεπόρτερ Βελίκα Καραβάλτσιου συνάντησαν τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Τάιλερ και το σκυλάκι τους να γυρνούν πίσω στο σπίτι τους μετά από βόλτα στα σοκάκια των Σπετσών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χαλαρός και δεν δίστασε να συνομιλήσει με τον κόσμο που συνάντησε στον δρόμο, αλλά και να ανταλλάξει χειραψίες.

Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει περισσότερες δηλώσεις στις κάμερες, ωστόσο έστειλε τη δική του χαμογελαστή «καλησπέρα» στην εκπομπή του MEGA.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024