Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με το προεδρικό Range Rover στην Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης

Με το προεδρικό Range Rover στην Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο κ. Κασσελάκης μετακινείται πλέον με το προεδρικό τζιπ, που χρησιμοποιούσε και ο Αλέξης Τσίπρας

Με το προεδρικό Range Rover, που χρησιμοποιούσε και ο προκάτοχός του Αλέξης Τσίπρας, πήγε σήμερα, Τρίτη, στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μαζί με την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, πάει και το προεδρικό αμάξι

Ο Στέφανος Κασσελάκης φθάνει στην Κουμουνδούρου με το προεδρικό τζιπ

Μία ημέρα νωρίτερα, πάντως, όταν πήγε στα γραφεία του κόμματος για να το… παραλάβει από τον πρώην πρόεδρο, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Κασσελάκης έφτασε στην Κουμουνδούρου με ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν από το πρωί στη Βουλή,  με αφορμή τη συνάντησή του με τον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος και θα παραμείνει επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, καθώς και με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε ξενάγησή του στη Βουλή, με την επίσκεψη στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, εκεί όπου όπως φαίνεται δεν θα βρεθεί, τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να παραιτηθεί κάποιος από τους τρεις βουλευτές Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για να εξασφαλίσει εκείνος μια θέση.

Η συνάντηση και το «όχι» της Αχτσιόγλου

Η πρώτη συνάντηση που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή ήταν με την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία κράτησε μισή ώρα και, σύμφωνα με την ίδια, έγινε σε θετικό κλίμα.

Μετά από την συνάντηση, η κυρία Αχτσιόγλου δήλωσε ότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος την ρώτησε εάν θέλει οποιαδήποτε θέση στον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, αλλά η ίδια δεν δέχτηκε.

«Στην παρούσα φάση της ζωής μου, δεν θέλω να αναλάβω θέση, δεν έχω την ενέργεια αυτή τη στιγμή», είπε η μέχρι πρότινος υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι δεν θα συνεχίσει να είναι τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι η άρνησή της στην πρόταση Κασσελάκη έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024