Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ισίδωρος Σταμούλης εξομολογείται για τον χαμό του 11χρονου ανιψιού του: «Όσο σκέφτεσαι, τρελαίνεσαι»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης εξομολογείται για τον χαμό του 11χρονου ανιψιού του: «Όσο σκέφτεσαι, τρελαίνεσαι»

Λίγο καιρό μετά την τραγική απώλεια του 11χρονου ανιψιού του, ο Ισίδωρος Σταμούλης μίλησε για το πώς το βιώνει το πένθος ο αδελφός του Οδυσσέας.

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο αγαπημένος ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης μετά την τραγική απώλεια του 11χρονου γιου του στους Φούρνους Ικαρίας.

Ο αδελφός του Οδυσσέα Σταμούλη, Ισίδωρος, μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Ρενέ Σαραντινού και μοιράστηκε τα συναισθήματά του μετά την οικογενειακή απώλεια που συντάραξε την οικογένειά τους.

Ο αδελφός του Οδυσσέας Σταμούλης, όπως ανέφερε, πρέπει να βρει τη δύναμη να μπορέσει να προχωρήσει. «Όλοι οι απ’ έξω… ακόμα κι εγώ που ήμουν ο θείος του παιδιού ξεχνιέμαι με τη δουλειά, σίγουρα είναι διαφορετικό», σημείωσε αρχικά ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Για τον πατέρα και τη μητέρα του παιδιού θα είναι κάτι που θα τους σημαδεύει σε όλη τη ζωή τους. Ο Οδυσσέας πρέπει να βρει τη δύναμη να μπορέσει να προχωρήσει

«Για τον πατέρα και τη μητέρα του παιδιού θα είναι κάτι που θα τους σημαδεύει σε όλη τη ζωή τους. Ο Οδυσσέας πρέπει να βρει τη δύναμη να μπορέσει να προχωρήσει. Είμαι δίπλα του, κι ένας λόγος που είμαι εδώ, γιατί είχα μια πρόταση να πάω σε ένα δημοτικό περιφερειακό θέατρο, αλλά προτίμησα να μείνω εδώ, για να είμαι κοντά στον αδερφό μου, όπως και στο παιδί μου, αλλά και στη μητέρα μου, που είναι μεγάλη γυναίκα και βιώνει και εκείνη μια δυσκολία», συμπλήρωσε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

«Αυτό που βιώνει ο γονιός δεν το βιώνει κανένας»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης ανέφερε πως παρέλυσε στην αρχή στο άκουσμα της τραγικής είδησης, επισημαίνοντας πως αυτό που βιώνει ο γονιός δεν το βιώνει κανένας.

«Η τέχνη με βοηθάει πάρα πολύ εμένα, φεύγω στην Κόρινθο και ξεχνιέμαι. Μετά ξαναέρχομαι, γειώνομαι πάλι, δεν είναι εύκολο. Η εργασιοθεραπεία – τετριμμένη φράση – βοηθάει πάρα πολύ να κάνεις πράγματα. Όσο κάθεται ο άνθρωπος, άσχετα με το αν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα, σκέφτεται κι όσο σκέφτεσαι και είσαι μόνος σου, ουσιαστικά τρελαίνεσαι.

Τι μπορείς μόνος σου; Ούτε στον παράδεισο δεν μπορείς. Θέλω να πω επίσης ότι η μητέρα του παιδιού είναι η Φιλιώ Κάρλα, υποκοριστικό Φαίη. Η Κωνσταντίνα Κονταρίνη είναι η σύντροφος του αδερφού μου, Οδυσσέα. Γράφτηκαν διάφορα όπως ότι είναι παιδί της Κάτιας Νικολαΐδου, που αν συνέβαινε αυτό θα ήταν 25 χρονών, αφού έχουν χωρίσει 25 χρόνια.

Ο Οδυσσέας δούλευε σε θέατρο αλλά μετά το συμβάν της απώλειας του γιου του δεν μπορούσε από εκεί και πέρα να δουλέψει παραπάνω. Να έχει ο κόσμος υγεία, ειδικά τα παιδιά, που είναι το μέλλον. Εμείς οι γονείς πρέπει να τα προσέχουμε, ειδικά τα αγόρια που «ωριμάζουν» λίγο αργότερα. Βέβαια χρειάζεται και απίστευτη τύχη», υπογράμμισε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024