Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οδυσσέας Σταμούλης: Πώς πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

Οδυσσέας Σταμούλης: Πώς πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού του Οδυσσέα Σταμούλη, που πνίγηκε τον Αύγουστο στους Φούρνους

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη το καλοκαίρι βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 11χρονος κάθε μεσημέρι συνήθιζε να πηγαίνει με τα ξαδέλφια του στην παραλία που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η μητέρα και η γιαγιά του στους Φούρνους  για να κάνει μπάνιο.

Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το λιμάνι, είναι αρκετά ρηχή και ο μικρός Χρήστος γνώριζε πολύ καλά να κολυμπά.

Ο κ. Μαρακάκης διέψευσε τα σενάρια που είχαν ακουστεί ότι το παιδί ήταν φαγωμένο και γι’ αυτό πνίγηκε ή ότι μπλέχτηκε σε δίχτυα.

«Μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας»

«Εκείνη την ημέρα είχε τοποθετηθεί στο σημείο, όπου κολυμπούσε το παιδί, μια συστοιχία από σημαδούρες. Φαίνεται αρχικά ότι υπήρξαν πλημμέλειες, αλλά αυτό θα φανεί. Το παιδί πνίγηκε γιατί μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας και μάλιστα κατά τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατον να το ξεμπλέξει. Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που το βρήκαν και το έβγαλαν στην ακτή» λέει ο κ. Μαρακάκης για το πώς πνίγηκε το 11χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η σημαδούρα είχε τοποθετηθεί στο σημείο τη μέρα εκείνη που σημειώθηκε η τραγωδία.

«Η σημαδούρα ήταν κάτι καινούργιο που τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά μπροστά από το σπίτι του. Κατά την προσωπική μου άποψη, μου φαίνεται λογικό να του κίνησε την περιέργεια κι έγινε ό,τι έγινε» είπε ο δικηγόρος.

Υπό εξέταση η επίμαχη σημαδούρα

Η επίμαχη σημαδούρα έχει απομακρυνθεί κι εξετάζεται από τον πραγματογνώμονα του Λιμενικού. Στη συνέχεια θα εξεταστεί και από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας. Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς πρέπει να απαντηθεί ποιος έδωσε την εντολή να τοποθετηθούν οι σημαδούρες κι αν η τοποθέτησή τους έγινε ακολουθώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Όσο για το πώς είναι η μητέρα του μικρού, ο κ. Μαρακάκης αρκέστηκε να πει ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη ψυχολογογική κατάσταση.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024