Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κοινωνική προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά

Η κοινωνική προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε καιρούς που η κοινωνία περνά βαθιά οικονομική κρίση, ορισμένες σημαντικές πρωτοβουλίες αποτελούν «όαση» στη δύσκολη αυτή καθημερινότητα.

Οι μέρες που διανύει η κοινωνία μας είναι δύσκολες, η ακρίβεια «σαρώνει» τα νοικοκυριά και η κοινωνική κρίση τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Κάποιοι συμπολίτες μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή την συνεχή κρίση, ωστόσο υπάρχουν πολλοί που δείχνουν την ευαίσθητη πλευρά τους σε κάθε δοθείσα ευκαιρία, και προσπαθούν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ένα από τα πρόσωπα που έμπρακτα έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται κοντά στους πολίτες που έχουν ανάγκη, είναι και ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται αρωγός σημαντικών κοινωνικών πρωτοβουλιών που δίνουν «ανάσα» σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Για άλλη μία κοινωνική δράση του κ. Μαρινάκη, μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης.

«Θέλω να παραδώσω στον ιατρό, κ. Κανάκη, που είναι ο διευθυντής των κοινωνικών δομών του δήμου Πειραιά, στην κοινωφελή δημοτική επιχείρηση του δήμου Πειραιά, 130 φορτία με τρόφιμα για τους ανήμπορους Πειραιώτες μας και έτσι σήμερα φτάσαμε στον αριθμό 20.410 φορτίων, και με δαπάνη που έδωσε προσωπικά ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης άνω των 550.000 ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κανάκης αναφέρθηκε επίσης σε αυτή την πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά.

«Η προσφορά του Ολυμπιακού μας και του προέδρου του, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύτιμη για εμάς, γιατί με τις κούτες που παίρνουμε έχουμε τη δυνατότητα να φροντίσουμε οικογένειες με πολλά προβλήματα, με οικογένειες με παιδιά που δεν τα βγάζουν πέρα, και συμβάλλουν πολύ στο έργο που κάνει η ΚΟΔΕΠ, και όπως λέει ο κ. Βοϊδονικόλας “προσπαθούμε στον Πειραιά κανείς να μην είναι μόνος”. Η βοήθεια του κ. Βασιλειάδη, καθώς και του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι πολύτιμη για όλους», υπογράμμισε με τη σειρά του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον κ. Μαρινάκη εκ μέρους των επωφελούμενων της ΚΟΔΕΠ γιατί αυτές οι κούτες με τα τρόφιμα με βασικά είδη είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες», σημείωσε ο κ. Κανάκης.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμμετέχει και στηρίζει έμπρακτα και άλλες δράσεις.

«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει αναπλάσει τα τελευταία χρόνια παιδικές χάρες, γήπεδα, όπως και το γήπεδο των Καμινίων, κηπάρια, πλατείες, για παράδειγμα την πλατεία Αλεξάνδρας όπου εκεί υπάρχει το μοναδικό στην Ελλάδα μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ο κ. Μαρινάκης με δικές του δαπάνες τοποθέτησε τρία έργα τέχνης, το ένα του Αφανούς ναύτη στον Άγιο Νικόλαο του Πειραιά, το άλλο του Τουρκοφάγου Νικηταρά στο Γηροκομείο Πειραιά και το τρίτο της Ηρωίδας Μανιάτισσας στα Μανιάτικα στο μετρό και πολλά άλλα», είπε ο κ. Βασιλειάδης.

«Ακόμη, έχει γεμίσει τον Πειραιά με εκατοντάδες φοίνικες τους οποίους έφερε με δεκάδες κοντέινερ, από την Ισπανία. Έχει κάνει δεκάδες εκδρομές για τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ. Διοργανώνει κάθε χρόνο τα Κούλουμα, που παρέχει δεκάδες γεύματα στους Πειραιώτες μας και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα κάνει διαθέτοντας προσωπικά του χρήματα», κατέληξε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024