Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Koyaniskaatsi στο Ηρώδειο - Μια ταινία για τον πλανήτη πιο επίκαιρη από ποτέ

Koyaniskaatsi στο Ηρώδειο – Μια ταινία για τον πλανήτη πιο επίκαιρη από ποτέ

Το Koyaniskaatsi, ένα πολυθέαμα με διαχρονικό και πανανθρώπινο μήνυμα παρουσιάζεται το Σάββατο στο Ηρώδειο. Το μήνυμα του διευθυντή ορχίστρας, Michael Riesman, στο MEGA.

Το Koyaniskaatsi, ένα πολυθέαμα με διαχρονικό και πανανθρώπινο μήνυμα παρουσιάζεται αύριο, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο. Το μήνυμα του διευθυντή ορχίστρας, Michael Riesman, στο MEGA.

4Ο χρόνια από την πρώτη του παρουσίαση

Το εμβληματικό έργο συμπληρώνει 40 χρόνια από την πρώτη του παρουσίαση. Μία ταινία προφητική σε παραγωγή του Francis Ford Coppola, μουσική του μινιμαλιστή συνθέτη Philip Glass και σκηνοθεσία Godfrey Reggio.

Τo soundtrack της ταινίας θα ερμηνεύσει το Philip Glass Ensemble, καλλιτεχνικό όχημα του Philip Glass, ενώ ταυτόχρονα θα προβάλλεται η ταινία.

Αυτή η ταινία έφερε επανάσταση όταν παρουσιάστηκε, 40 χρόνια πριν

Με το Philip Glass Ensemble θα συμπράξει η Academia Athens Youth Choir, υπό τη διεύθυνση του Michael Riesman, που στέλνει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές του MEGA.

Η σχέση των ανθρώπων με τον πλανήτη

«Αυτή η ταινία έφερε επανάσταση όταν παρουσιάστηκε, 40 χρόνια πριν. Ο υπότιτλος του φιλμ είναι «Ζωή χωρίς ισορροπία» και περιγράφει την ανθρωπότητα, τη σχέση των ανθρώπινων όντων με τον πλανήτη. Έχει διάρκεια 1,5 ώρα με εκτεταμένες μουσικές συνθέσεις, καθόλου λέξεις και διαλόγους παρά μόνο μερικά χορωδιακά μέρη, που ακούγονται προφητείες των Χόπι.

Η ταινία σε μεταφέρει σε έναν κόσμο που συνυπάρχουν και η ομορφιά και η φύση μαζί με τις ανθρώπινες δραστηριότητες και την τεχνολογία. Είναι πραγματική μια σημαντική ταινία σήμερα , περισσότερο από ποτέ.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024