Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζύγιζε 160 κιλά και έδωσε όλη την περιουσία της για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της

Ζύγιζε 160 κιλά και έδωσε όλη την περιουσία της για να αποκτήσει το σώμα των ονείρων της

Είναι ευχαριστημένη με την απόφασή της αυτή;

Η Σκάρλετ Μπλακ ξόδεψε περίπου 30.000 λίρες για 13 επεμβάσεις, προκειμένου να… αποκτήσει το σώμα των ονείρων της.

Πρόκειται για 27χρονη influencer, η οποία πάλευε για χρόνια με την παχυσαρκία, προσπαθώντας να ελέγξει τη διατροφή της, αλλά δεν τα κατάφερνε.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν ξέσπασε η πανδημία του κοροναϊού, η Σκάρλετ Μπλακ ζύγιζε 160 κιλά. Ξεκινώντας να αποταμιεύει χρήματα για δύο χρόνια, προκειμένου να αγοράσει σπίτι, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα μικρό μέρος των χρημάτων της στην πρώτη της αισθητική επέμβαση.

Τότε ήταν που συνειδητοποίησε πως αυτά τα χρήματα θέλει τελικά να τα ξοδέψει στο σώμα των ονείρων της και όχι στο σπίτι των ονείρων της.

«Έτρωγα μερίδες για ολόκληρη οικογένεια»

«Μπορεί να μην πάρω το σπίτι των ονείρων μου, αλλά τουλάχιστον θα ζήσω στο σώμα των ονείρων μου» λέει τώρα η Σκάρλετ Μπλακ και προσθέτει:

«Ήμουν πάντα χοντρή μεγαλώνοντας, δοκίμασα διάφορες δίαιτες. Είχα κολλήσει σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν μπορούσα να βγω. Έγινε το lockdown, έμενα περισσότερο μέσα, έτρωγα περισσότερο και σταμάτησα να περπατάω τόσο πολύ. Έφτασα στο σημείο να τρώω μερίδες που ήταν για ολόκληρη οικογένεια.

Για γεύμα, έτρωγα μια μεγάλη πίτσα, σκορδόψωμο, τηγανιτό κοτόπουλο μαζί με 1,5 λίτρο κόκα κόλα και μια μεγάλη πουτίγκα. Κάποιες μέρες έτρωγα τρία φαγητά από έξω την ημέρα. Η υγεία μου επιδεινωνόταν, άκουσα για το γαστρικό μανίκι και αυτό ήταν για μένα η τελευταία μου προσπάθεια για βοήθεια».

Η πρώτη επέμβαση της Σκάρλετ

Η πρώτη της επέμβαση έγινε τον Φεβρουάριο του 2021. Αυτή η επέμβαση της έδωσε ένα boost που χρειαζόταν η ψυχολογία της. Αποφάσισε λοιπόν να προχωρήσει σε κοιλιοπλαστική, αποκατάσταση μυών, λιποαναρρόφηση στα χέρια και ανόρθωση χεριών, επεμβάσεις που ήταν επακόλουθα της πρώτης, δηλαδή του γαστρικού μανικιού.

«Η πρώτη μου επέμβαση ήταν το γαστρικό μανίκι, το οποίο με βοήθησε να χάσω βάρος. Έχασα συνολικά 89 κιλά, οπότε έμεινα με πολύ χαλαρό δέρμα, και με τις επεμβάσεις αυτές κατάφερα να απαλλαγώ από αυτό».

Έναν χρόνο αργότερα, έδωσε 6.000 λίρες για αυξητική στήθους. «Στην πραγματικότητα έκανα τρεις πλαστικές στήθους, με πολλούς να με ρωτάνε: ‘Τι; Έκανες τρεις; Τι στο διάολο’ και αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, εκτός κι αν έχεις κάνει πλαστική στήθους, είναι πως πρέπει να ανεβαίνεις νούμερο σταδιακά για να τεντώνει σιγά σιγά το δέρμα. Διαφορετικά, θα έχεις πολλές επιπλοκές».

Δεν έμεινε όμως εκεί. Τον Αύγουστο του 2022, ταξίδεψε στην Τουρκία για να κάνει ανόρθωση μηρών και αύξηση στήθους, δίνοντας 7.000 λίρες. Η πιο πρόσφατη επέμβαση, είναι αυτή του περασμένου Αυγούστου, όπου η Σκάρλετ πρόσθεσε ξανά καμπύλες στο σώμα της.

Δείτε πώς είναι σήμερα…

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024