Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού της στην Ελένη Μενεγάκη

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού της στην Ελένη Μενεγάκη

Η αγαπημένη ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πώς αισθάνεται που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα η Γιούλικα Σκαφιδά, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA Milky Way και την Παραλία της ΕΡΤ1, αποκαλύπτοντας και το φύλο του μωρού της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πριν από λίγα 24ωρα.

«Προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα social media για τις κοινωνικές δράσεις που κάνω και για τη δουλειά μου. Αλλά αυτό ήταν ένα γεγονός που, από τη μία θα άρχιζε να φαίνεται κάποια στιγμή, είμαι πια στον 7ο μήνα, και ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Το είχα πει στους γονείς μου, στις αδερφές μου και στις ανιψιές μου. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει και σκέφτηκα ότι ένας τρόπος για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ, είναι να το επικοινωνήσω.

Έχω λίγο πελαγώσει, είμαι και λίγο αναβλητική. Ακούω ότι αυτό το «πρότζεκτ» είναι δύσκολο και θέλει οργάνωση και ετοιμασία

Οπότε σκέφτηκα «ας το πούμε» και να ακούω «η ώρα η καλή, με έναν πόνο κλπ.», οπότε να αρχίσω κι εγώ να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ λίγο γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα.

«Η απόφαση προέκυψε πάρα πολύ συνειδητά»

Έχω λίγο πελαγώσει, είμαι και λίγο αναβλητική. Ακούω ότι αυτό το «πρότζεκτ» είναι δύσκολο και θέλει οργάνωση και ετοιμασία», σημείωσε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε στη συνέχεια το φύλο του μωρού. «Η απόφαση να γίνω μητέρα προέκυψε πάρα πολύ συνειδητά. Έχω τέσσερις ανιψιές από τις δύο αδερφές μου, είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια. Τώρα όμως έρχεται ένα αγόρι», σημείωσε χαρακτηριστικά η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Έχω τη μαμά μου που θα έρθει από την Καλαμάτα για να με βοηθήσει. Όσο αντέξει. Δεν θα δουλέψω για κάποιο διάστημα. Ακούω ότι θα πελαγώσω και θα κουραστώ, δεν πειράζει. Σκέφτομαι ότι μετά θα μεγαλώσει και θα παίζουμε, θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε… Έχω χαρά και ανυπομονησία. Να το γνωρίσω, να το δω» συμπλήρωσε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024