Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προβλήματα στον γάμο του Εντ Σίραν;

Προβλήματα στον γάμο του Εντ Σίραν;

Φαίνεται πως ο Εντ Σίραν μοιράζεται μέσα από τα νέα του τραγούδια τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσωπική του ζωή.

Σε κρίση φέρεται να βρίσκεται ο γάμος του Εντ Σίραν με την Cherry Seaborn, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον διάσημο τραγουδιστή να το μοιράζεται με τους θαυμαστές του μέσα από αινιγματικούς στίχους στο νέο του άλμπουμ.

Ήταν την Παρασκευή που κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Εντ Σίραν Autumn Variations. Θεωρείται πως τα νέα του τραγούδια αφήνουν υπαινιγμούς για κρίση στον γάμο του, με τους στίχους σε ένα από αυτά να υπονοεί πως η σύζυγός του μπορεί να έδωσε τέλος στη σχέση τους.

Είναι στο νέο του τραγούδι Punchline για ένα ειδύλλιο που καταρρέει που πυροδότησε τις φήμες για κρίση στον γάμο του.

Στο δωμάτιό μου επικρατεί μια σιωπή τόσο δυνατή. Έτσι μπορεί να ακούγεται το να χάνεις την ελπίδα

«Γιατί η καρδιά σου είναι τόσο παγωμένη;»

«Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά είμαι καταστροφικός αυτή τη στιγμή. Έχουν περάσει εβδομάδες από τότε που είδα το περίγραμμά σου. Στο δωμάτιό μου επικρατεί μια σιωπή τόσο δυνατή. Έτσι μπορεί να ακούγεται το να χάνεις την ελπίδα» είναι οι στίχοι που έχουν κάνει τις φήμες να οργιάζει για τον γάμο του.

Στο άκρως συναισθηματικό ρεφρέν τραγουδά «δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, αλλά σε αγαπώ τόσο πολύ. Δεν αντέχω να σε αφήνω να φύγεις. Ακόμα νιώθω ότι θα τα βρούμε ή κάτι τέτοιο. Το μόνο που είμαι είναι σάρκα και οστά. Γιατί η καρδιά σου είναι τόσο παγωμένη;» αναρωτιέται ο Εντ Σίραν.

Ο 32χρονος Εντ Σίραν είναι με τη σύζυγό του από το 2015 και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2019. Έχουν αποκτήσει τη 15μηνών Jupiter και τη δίχρονη Lyra.

Σε άλλο του τραγούδι ο Εντ Σίραν περιγράφει τον «ανώμαλο δρόμο» τους και υπογραμμίζει πως «δεν είναι το τέλος της ζωής μας». «Αυτό δεν είναι το τέλος της ζωής μας. Είναι απλά ένα σκαμπανέβασμα στη διαδρομή. Ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά», τραγουδά ο Εντ Σίραν.

Στα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του κόσμου θέλουν τον Εντ Σίραν να περνά κρίση στον γάμο του, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ποια τραγούδια έχουν γραφτεί από προσωπικές του εμπειρίες. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε αναφέρει πως το άλμπουμ του αφορά τόσο τη δική του ζωή όσο και αυτές των φίλων του.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024