Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εντ Σίραν: Ανέβαλε συναυλία του στο Λας Βέγκας, μία ώρα πριν την έναρξη

Εντ Σίραν: Ανέβαλε συναυλία του στο Λας Βέγκας, μία ώρα πριν την έναρξη

Στις 13 Οκτωβρίου, η πρεμιέρα της ταινίας που θα παίξει έναν άστεγο

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram o δημοφιλής τραγουδιστής του «Shape of you» ανακοίνωσε την αναβολή της συναυλίας του στο Λα Βέγκας.

Ο αγαπητός στο κοινό Εντ Σίραν

Αυτό που ξεσήκωσε τη μήνιν του κοινού και των θαυμαστών του Έντ Σίραν που περίμεναν να τον ακούσουν, είναι ότι η εν λόγω ανακοίνωση έγινε κυριολεκτικά… την τελευταία στιγμή. Ενώ τον περίμεναν για ώρες στην ουρά, με πολύ ζέστη, τελικά μία ώρα πριν πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση, αναβλήθηκε.

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Εντ Σίραν έγραψε ότι δεν πιστεύει ότι αναγκάζεται να πληκτρολογήσει κάτι τέτοιο, καθώς υπήρξαν προκλήσεις που αντιμετώπισαν και δεν μπόρεσαν να δώσουν λύση σε θέματα ασφάλειας σχετικά με τη διεξαγωγή της συναυλίας.

Το μουσικό σόου του αγαπητού καλλιτέχνη αναβλήθηκε για τις 28 Οκτωβρίου και τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για τη βραδιά του Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου 2023, ισχύουν όλα για τότε.

Δήλωσε πόσο λυπάται ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη. Ωστόσο, ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση στο Instagram, επεξηγώντας περαιτέρω τι συνέβη και αποφάσισε η ομάδα του να αναβάλει τη συναυλία. Πιο λεπτομερώς επικαλέστηκε το πρόβλημα ασφάλειας που υπήρξε, ζήτησε πάλι συγγνώμη και για την καθυστερημένη επικοινωνία της αναβολής, καθώς πίστευαν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα πραγματοποιηθεί, ενώ υποσχέθηκε ότι η βραδιά που θα γίνει η συναυλία, θα είναι πολύ ξεχωριστή για τους θαυμαστές του.

Ξεσήκωσε τη μήνιν του κοινού και των θαυμαστών του με την ανακοίνωση της αναβολής της συναυλίας του, μόλις μία ώρα πριν

Αναμένεται… αγνώριστος να παίξει σε κινηματογραφική ταινία

Κινηματογραφική πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου

Μια εμφάνιση-έκπληξη πρόκειται να έχει ο βρετανός τραγουδιστής στη νέα κωμική ταινία «Sumotherhood».  Εκεί ο αγαπημένος σταρ υποδύεται έναν άστεγο τοξικομανή. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άνταμ Ντίκον o οποίος και πρωταγωνιστεί επίσης στο κινηματογραφικό έργο.

Η παρουσία του Εντ Σίραν «αλιεύθηκε» από το τρέιλερ της ταινίας. Στην επίσημη σύνοψη περιγράφεται ως «μια παρωδία του βρετανικού αστικού είδους».

Το «Sumotherhood» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις βρετανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024