Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Αλαζονεία η απάντηση Μητσοτάκη για την ανικανότητα να προστατεύσουν πολίτες και περιουσίες

Ανδρουλάκης: Αλαζονεία η απάντηση Μητσοτάκη για την ανικανότητα να προστατεύσουν πολίτες και περιουσίες

Όπως τονίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τις νέες πλημμύρες, απόδειξη αλαζονείας αποτελούν οι δηλώσεις Μητσοτάκη ότι η κλιματική κρίση είναι ευκαιρία για να επεκταθεί η τουριστική περίοδος

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό άσκησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τη νέα κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, στο περιθώριο της περιοδείας του στην Κεφαλονιά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε στη «βιβλική καταστροφή στη Θεσσαλία» πριν από λίγες εβδομάδες και σχολίασε πως «η απάντηση των κυβερνώντων ήταν ότι δεν μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν, γιατί ένα τέτοιο φαινόμενο συμβαίνει μία φορά κάθε τριακόσια χρόνια».

«Σημαντική ευκαιρία οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές για να καταλάβει η ΝΔ ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο»

«Παρόλα αυτά, χθες, πάλι η Μαγνησία και η Βόρεια Εύβοια, ‘βυθίστηκαν», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, για να σημειώσει χαρακτηριστικά ότι «η απάντηση του κ. Μητσοτάκη ως προς την ανικανότητα να προστατεύσουν τους πολίτες και τις περιουσίες τους, είναι η αλαζονεία και η έλλειψη ενσυναίσθησης».

Προσέθεσε, μάλιστα, πως «αυτό αποκαλύπτεται και από τις δηλώσεις του ότι η κλιματική κρίση είναι μια ευκαιρία για τη χώρα μας, προκειμένου να επεκταθεί η τουριστική περίοδος».

«Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα»

«Καλώ τον ελληνικό λαό να απαντήσει και να στείλει μήνυμα απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και την ανικανότητα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη», διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Και τόνισε πως «μια σημαντική ευκαιρία είναι οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, που έρχονται», σημειώνοντας ότι «πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Τον δρόμο που περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και τα πραγματικά του προβλήματα σχετικά με την αντιμετώπιση της ακρίβειας, το αυξημένο κόστος διαβίωσης, την κλιματική κρίση».

«Εμείς είμαστε εδώ για μια αξιόπιστη, προγραμματική, θεσμική αντιπολίτευση, με τον λόγο της αλήθειας και της συνέπειας. Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να συμβεί το συντομότερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024