Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι τσάντες που θα λατρέψετε τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024Α

Οι τσάντες που θα λατρέψετε τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024Α

Οι πιο ξεχωριστές τσάντες που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σας την φετινή σεζόν.

Χωρίς αυτήν δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένο look ενώ ο ρόλος της είναι και αυστηρά λειτουργικός, αφού την χρειαζόμαστε για να βάλουμε όλα τα απαραίτητα, ειδικά εάν λείπουμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας από το σπίτι. Ο λόγος φυσικά για την τσάντα ή μάλλον για τις τσάντες μας που αλλάζουμε ανάλογα με το ύφος, το look και την περίσταση.

Ενώ κάποιους αιώνες πριν, μόνο οι άνδρες μπορούσαν να κρατούν τσάντες, αυτό έμελλε να αλλάξει και σήμερα η γυναίκεια τσάντα αποτελεί την επιτομή του στυλ, της κομψότητας και της πρακτικότητας και φυσικά της απελευθέρωσης.

Οι τσάντες που θα κρατάμε την φετινή σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας έχουν μετάλικ αλλά και πλεκτές επιρροές, αντλούν έμπνευση από πρακτικά σχήματα σε μικρότερα και μεγαλύτερα μεγέθη, δίνουν ένταση ή cozyness σε κάθε μας εμφάνιση.

Τσάντες πλεκτές

Τίποτα δεν «φωνάζει» περισσότερο φθινόπωρο από την απαλή πλέξη των αγαπημένων μας πουλόβερ. Αντλώντας έμπνευση από αυτά, οι πλεκτές τσάντες σε διάφορα μεγέθη, ζέστες ή ψυχρές αποχρώσεις, θα μας συνοδεύουν τους μήνες του φθινοπώρου μέχρι και τον χειμώνα.

Metallic λεπτομέρειες

Για πιο edgy looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα, μπορείτε να επιλέξετε τσάντα με ασημί metallics λεπτομέρειες ή γιατί όχι ολόκληρες metallic bags. Χειρός ή ώμου, μικρές ή και μεγαλύτερες, απόλυτα συμμετρικές ή και ασύμμετρες, θα γίνουν must-have-item τον φετινό χειμώνα.

Βραδινές έξοδοι με τσάντες πουγκιά

Είναι μία από τις πιο hot τάσεις για τις βραδινές μας εμφανίσεις, απογειώνουν κάθε σύνολο και οι λεπτομέρειες από βολάν, κεντήματα και στρας τις κάνουν απλά μοναδικές.

Τσάντα bucket

Μπορείτε να κρατήσετε τις backet τσάντες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διακρίνονται για το ιδιαίτερο σχήμα τους, είναι απόλυτα πρακτικές και θα σταθεί επάξια σε κάθε σας εμφάνιση, από τα office looks μέχρι και τις χειμερινές βόλτες στην πόλη. Για μια κλασική εμφάνιση προτιμήστε τις μαύρες ή ταμπά αποχρώσεις.

Συμμετρικά ασύμμετρες

Περίεργα μοτίβα και σχέδια, αυτά συναντάμε στις πιο μίνιμαλ και ιδιαίτερες τσάντες με ασύμμετρο σχήμα. Όχι μόνο θα ανανεώσουν αλλά θα δώσουν και μια αναπάντεχη τροπή στο στυλ σας.

Τσάντες σε σχήμα καρδιάς

Για μια πιο ρομαντική πινελιά στην ημέρα αλλά και στο look σας, μην διστάσετε να επιλέξετε τσάντες σε σχήμα καρδιάς, που πλαισιώνουν αρμονικά μάξι φορέματα αλλά και πιο καθημερινές εμφανίσεις όπως jeans και white shirts. Χαρίζουν έναν πιο playfull χαρακτήρα, υπενθυμίζοντάς μας ότι η μόδα είναι δοκιμή και ατελείωτο παιχνίδι.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024