Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Μποτίνης: Θλίψη για τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού

Παναγιώτης Μποτίνης: Θλίψη για τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού

Η πρώτη ταινία του ηθοποιού ήταν το 1959.

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο ηθοποιός Παναγιώτης Μποτίνης. Η είδηση του θανάτου του προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετέδωσε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ηθοποιού στα social media.

Ποιος ήταν ο ηθοποιός

Ο Παναγιώτης Μποτίνης γεννήθηκε το 1939. Εκτός από την καλλιτεχνική πορεία του, ήταν και αθλητής του bodybuilding και της σφυροβολίας με την ομάδα της ΑΕΚ. Μάλιστα, είχε ασχοληθεί και με την ορειβασία σε υψηλό επίπεδο, καθώς κατείχε δίπλωμα εκπαιδευτή ορειβασίας.

Συμμετείχε σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές όπως: Η Κόρη του Ήλιου, Βίος και πολιτεία, Λούφα και παραλλαγή, Η δίκη των δικαστών, Με τον Ορφέα τον Αύγουστο, Τοπίο στην Ομίχλη κ.ά.

Είχε πάντα μικρότερους σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Mια από τις τελευταίες που τον είδαμε ήταν Η Πολυκατοικία το 2008, αλλά και στο Καρυωτάκης.

H ανάρτηση για τον θάνατο του

Η ανακοίνωση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Έφυγε ένας αγαπημένος συνάδελφος ο Πάνος Μποτίνης, συνεπής και αθόρυβος ηθοποιός με χρυσή καρδιά, με πάμπολλες εμφανίσεις στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο… Έπαιξε πριν 40 χρόνια τον πατερά μου στο θρυλικό θεατρικό έργο ΕΧΩ ΣΤΟΧΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, του Γιώργου Χαραλαμπίδη κι από τότε όποτε συναντιόμαστε με αποκαλούσε γιο του!!! Καλό ταξίδι κι αντίο αγαπημένε μπαμπά Πάνο….» έγραψε στη λεζάντα ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024