Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τips για… πρωτοετείς: Έτσι θα σκουπίσεις και θα σφουγγαρίσεις εύκολα το φοιτητικό σπίτι

Τips για… πρωτοετείς: Έτσι θα σκουπίσεις και θα σφουγγαρίσεις εύκολα το φοιτητικό σπίτι

Τώρα μπορείς να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις ολόκληρο το σπίτι με μία μόνο σκούπα και χωρίς να κουραστείς πολύ... Δες πώς!

Φοιτητική ζωή σημαίνει περιπέτεια, νέα δεδομένα και φυσικά ένα σπίτι όλο για εσένα. Κι ενώ σίγουρα η ελευθερία της αυτονομίας είναι… μεθυστική, μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να αναλάβεις και την ευθύνη για όλα όσα αφορούν την συντήρηση και την καθαριότητα των χώρων σου. Αυτό φυσικά, περιλαμβάνει τις δουλειές του σπιτιού, το πλύσιμο των πιάτων και των ρούχων, το σκούπισμα αλλά και το σφουγγάρισμα.

Εάν σου φαίνονται ήδη πολλά, μην ανησυχείς γιατί η τεχνολογία και πάλι θα σε φροντίσει. Με την επιλογή των κατάλληλων συσκευών το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα γίνονται εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να… σηκωθείς από τον καναπέ.

Ρομποτικές σκούπες για εύκολο καθάρισμα

Οι ηλεκτρικές ρομποτικές σκούπες επιστρατεύουν την… νοημοσύνη ρομπότ για να καθαρίσουν αποτελεσματικά κάθε δάπεδο στο σπίτι από άκρη σε άκρη.

Κινούνται αυτόνομα, εκτελούν τη εργασία που τους έχεις ορίσει, επιστρέφουν στην βάση τους μόλις τελειώσουν και το κυριότερο μπορούν να προγραμματιστούν και να λειτουργήσουν σε διαφορετικά περιβάλλοντα, χωρίς να τις ελέγχεις διαρκώς.

Προσαρμόζονται ακριβώς στις δικές σου ανάγκες για να σε εξυπηρετούν και να δουλεύουν για εσένα όσο εσύ χαλαρώνεις, μαγειρεύεις ή είσαι στην σχολή.

Η σκούπα ρομπότ SRV 8550BK της εταιρείας Sencor θα σου λύσει τα χέρια καθώς προσφέρει αποτελεσματικό καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων, όπως για παράδειγμα ξύλινα δάπεδα, πλακάκια και μάρμαρα. Είναι μια έξυπνη σκούπα που κινείται μόνη της μέσα στον χώρο και κατακρατά σκόνη, τρίχες, ή μικρά σκουπιδάκια.

Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία σφουγγαρίσματος με ειδικό πανάκι, για να προσφέρει ακόμα περισσότερο καθάρισμα σε βάθος αλλά και αισθητήρες  υπερύθρων για ανίχνευση βημάτων και άλλων εμποδίων.

Μπορείτε να την προγραμματίσετε για να καθαρίσει τους χώρους σας αυτόνομα μόνο μία ημέρα την εβδομάδα, πολλές ημέρες την εβδομάδα, τις εργάσιμες ή μόνο το Σαββατοκύριακο. Με την συγκεκριμένη σκούπα ρομπότ εσύ έχεις τον έλεγχο.

Κι εάν προτιμώ το κλασικό σκούπισμα;

Εάν προτιμάς να σκουπίζεις το σπίτι με την κλασική σκούπα ή θέλεις να ενισχύσεις την δουλειά που κάνει η σκούπα ρομπότ, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την σκούπα Σκούπα Stick Sencor SVC. Είναι ασύρματη σκούπα στικ 3 σε 1, που τροφοδοτείται από έναν υπερσύγχρονο ψηφιακό κινητήρα BLDC 400 watt  και εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού.

Είναι ελαφριά, αθόρυβη και εύκολη στον έλεγχο, καθιστώντας τη την ιδανική συσκευή για καθημερινό καθαρισμό όλων των επιφανειών ή περιοχών μεγάλης εμβέλειας σε ύψος.

Διαθέτει τεχνολογία 360° που επιτρέπει την πρόσβαση σε κάθε γωνία από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Ωστόσο η εξαιρετική ευελιξία που προσφέρουν τα διάφορα εξαρτήματα όπως η περιστρεφόμενη βούρτσα 180° σε συνδυασμό με την ελαφριά κατασκευή αφαιρούν την σκόνη ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες.

Διαθέτει εξάρτημα μίνι βούρτσα Cat&Dog  για τον καθαρισμό της γούνας κατοικίδιων ζώων και τον σχολαστικό καθαρισμό των επικαλυμμένων επίπλων αλλά και βάση φόρτισης για πρακτική αποθήκευση της ηλεκτρικής σκούπας.

Όποια κι αν επιλέξετε, θα τις βρείτε και τις δύο σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε σκούπες ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και μην ξεχνάς ότι με κάθε αγορά πάνω από 60€ με κάρτα Visa έχεις απευθείας 10€ επιστροφή.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024