Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ποιον ανήκαν τα όπλα που βρέθηκαν στο Κολωνάκι

Σε ποιον ανήκαν τα όπλα που βρέθηκαν στο Κολωνάκι

Δεν φαίνεται να σχετίζονται με παράνομη ενέργεια τα όπλα που βρέθηκαν σε αποθήκη στο Κολωνάκι.

Μια ξεχωριστεί ιστορία φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από τα όπλα που εντοπίστηκαν τυχαία σε αποθήκη διαμερίσματος στο Κολωνάκι.

Όλα έγιναν όταν το ακίνητο, που ανήκε σε δύο ηλικιωμένους -κατοίκους εξωτερικού, πέρασε στα χέρια ναυτιλιακής εταιρείας, η οποία θέλησε να προβεί σε εργασίες ανακαίνισης.

Όταν ο αρμόδιος μηχανικός βρέθηκε σε μια αποθήκη, εντόπισε μέσα σε ένα κιβώτιο τα όπλα και πυρομαχικά, ειδοποιώντας τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν πέντε τυφέκια, μεταξύ των οποίων ένα Μ1, ένα πολυβόλο, και ένα αεροβόλο, καθώς και τρεις χειροβομβίδες και 500 φυσίγγια.

Έντονο ιστορικό παρελθόν φαίνεται ότι έχουν τα όπλα που βρέθηκαν στο Κολωνάκι

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν ειδικοί πυροτεχνουργοί, οι οποίοι πήραν τα ευρήματα προκειμένου να τα μεταφέρουν στα εργαστήρια για αναλύσεις.

Αποκαλύψεις

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση αναζήτησαν άμεσα τους ιδιοκτήτες, πρώην και νυν, προκειμένου να λάβουν απαντήσεις για τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο παρελθόν στο διαμέρισμα.

Όπως τόνισε ο συνήγορος του πρώην ιδιοκτήτη του ακινήτου, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα κατοικούσε κατά το παρελθόν ο πρώην πρωθυπουργός Εμμανουήλ Τσουδερός.

Παράλληλα, ο συνήγορος του πρώην ιδιοκτήτη αναφέρθηκε και σε ένα γεγονός που είχε αποκαλύψει το in. Ότι το συγκεκριμένο ακίνητο υπήρξε κατοικία του Ιταλού πρέσβη στην Αθήνα, Εμμανουέλε Γκράτσι, του ανθρώπου που παρέδωσε το τελεσίγραφο στο δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, το οποίο οδήγησε στον ελληνοιταλικό πόλεμο του 1940.

Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να εξακριβώσουν τη χρονολογία κατασκευής ή την προέλευση των όπλων, για να εξακριβώσουν σε ποιον ανήκαν τα συγκεκριμένα όπλα και πυρομαχικά.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024