Υποψήφιος δήμαρχος και δεν θα ψηφίσει τον εαυτό του;
Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, δεν πρόλαβαν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταδημότευσης υποψηφίου Δημάρχου.
Αληθεύει ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Μ. Καραμαλάκης δεν θα μπορέσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές να ψηφίσει τον εαυτό του;
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δεν φρόντισε να προγραμματίσει εγκαίρως τη μεταδημότευση του από τον Αχεντριά του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στο Δήμο Ηρακλείου. Αν όντως ισχύει αυτό, ίσως να είναι και ο πρώτος υποψήφιος Δήμαρχος στην ιστορία που διεκδικεί τη θέση του Δημάρχου, χωρίς να είναι δημότης του Δήμου που θέλει να διοικήσει.
«Είμαι άνθρωπος που προγραμματίζω τη μέρα μου, το μήνα μου, το χρόνο μου» δήλωνε ο ίδιος πρόσφατα σε τηλεοπτική συνέντευξή του. Τώρα πώς «ξέχασε» να προγραμματίσει την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ηρακλείου, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Μπορεί να μην το θεώρησε σημαντικό γεγονός; Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν το λες και παράδειγμα προγραμματισμού εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες.
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
- Βιώσιμες επιλογές και στα παιχνίδια; Και όμως υπάρχουν!
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα έλαβε μέσω διαδικτύου o δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Tαυτοποιήθηκε 42χρονος
- Προϋπολογισμός: Ξεκινά σήμερα η συζήτηση στη Βουλή – Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκέμβρη
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
