Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά: Για τα μάτια μίας κοπέλας η άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων - Βίντεο ντοκουμέντο

Κηφισιά: Για τα μάτια μίας κοπέλας η άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων – Βίντεο ντοκουμέντο

Σε βίντεο ντοκουμέντο διακρίνονται τέσσερις ανήλικοι να έχουν ρίξει κάτω τον έναν 15χρονο και να τον χτυπάνε με κλωτσιές και γροθιές στη μέση του δρόμου.

Την αγριότητα της συμπλοκής ανάμεσα σε ανήλικους που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Κηφισιά και είχε σαν αποτέλεσμα δύο 15χρονοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο, αποτυπώνουν βίντεο από το σημείο του συμβάντος.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Action 24 διακρίνονται τέσσερις ανήλικοι να έχουν ρίξει κάτω τον έναν 15χρονο και να τον χτυπάνε με κλωτσιές και γροθιές στη μέση του δρόμου. Μάλιστα τα διερχόμενα αυτοκίνητα κορνάρουν ενώ περίοικοι αρχίζουν να φωνάζουν προσπαθώντας να τους σταματήσουν.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, όταν οι τέσσερις σταμάτησαν, τη σκυτάλη πήραν άλλοι δύο νεαροί που άρχισαν να γρονθοκοπούν και να κλωτσούν τον 15χρονο.

Για τα μάτια μίας κοπέλας η συμπλοκή

Σύμφωνα με το Star το ραντεβού είχε κλειστεί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και η αιτία αυτής της αιματηρής συμπλοκής ήταν για τα μάτια μιας κοπέλας. Στη συμπλοκή φέρεται να συμμετείχαν δύο μεγάλες παρέες και συνολικά σχεδόν 40 άτομα. Οι ανήλικοι φώναζαν και βρίζονταν μεταξύ τους και ξεκίνησε η συμπλοκή.

«Είδαμε γύρω στα 30 άτομα να κυνηγούν 2 παιδιά. Τους είχαν βάλει κάτω και τους χτυπούσαν με καδρόνια! Στο κεφάλι, στο σώμα, με κλωτσιές, με μπουνιές…», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

«Είδα κάτι παιδιά με ρόπαλα, τους ρώτησα πού πάτε. Λέει μας έχουν ειδοποιήσει κάποιοι ότι κατεβαίνουν να μας πλακώσουν στο ξύλο. Φώναζαν αυτά δεν θα περάσει, δεν θα περάσει κανείς από εδώ. Πήγαν εδώ πέρα και έγινε χαμός», είπε μία αυτόπτης μάρτυρας στο Action 24.

«Ξεκίνησαν 30 άτομα από εδώ από τις εργατικές και δεν ξέρω πόσοι ήταν αυτοί, 15 και πλακώθηκαν στο ξύλο», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

«Βλέπουμε ένα μπουλούκι, πολλά άτομα. Μπορεί να ήταν 50-60 άτομα, τρέχανε, κυνηγούσαν και φώναζαν δυνατά», είπε άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο ίδιο μέσο.

«Είχαν προηγούμενα και ήρθαν από άλλη περιοχή εδώ για να τσακωθούν», είπε άλλος κάτοικος.

Ο  δύο 15χρονοι τραυματίστηκαν στο κεφάλι από τα σκληρά χτυπήματα με καδρόνια, μπουνιές και κλωτσιές. Στο φωτογραφίες διακρίνονται οι δύο τραυματίες αμέσως μετά τη συμπλοκή. Όπως φαίνεται ένας διασώστης τους δίνει τις πρώτες βοήθειες.

«Έτρεχαν αίματα παντού»

«Ήταν χτυπημένοι στο κεφάλι και στο φρύδι, παντού έτρεχαν αίματα παντού», είπε ακόμα ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

Τα δύο τραυματισμένα παιδιά, τα οποία διακομίσθηκαν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

«Με τρομάξανε, είχα τη μικρή στις κούνιες και είδα που τρέχανε. Φοβήθηκα εγώ για το πιτσιρίκι» είπε σοκαρισμένη μία μητέρα που βρισκόταν με την κόρη της στο Άλσος Κηφισιάς.

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα ξύλινο ρόπαλο το οποίο είχε πάνω αίματα και φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή.

Τα ξημερώματα συνελήφθη ένας 15χρονος, κατηγορούμενος για βαριές σωματικές βλάβες. Κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, ενώ αναζητούνται άλλοι 9 ανήλικοι για συμμετοχή στην άγρια συμπλοκή.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024