Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βούλα: Τρόμος για 15χρονο - Ανήλικοι του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές

Βούλα: Τρόμος για 15χρονο – Ανήλικοι του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία.

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει λάβει η βία ανηλίκων καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/9) σε πλατεία στη Βούλα, τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο με γροθιές και κλωτσιές, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Μάλιστα η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη δύο εκ των τριών ανηλίκων, ενώ και ο τρίτος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στη Βούλα, τρία άτομα ηλικίας 14 και 15 ετών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ανήλικος συνεργός τους.

Επιτέθηκαν στον 15χρονο με γροθιές και κλωτσιές

Ειδικότερα, οι τρεις ανήλικοι το βράδυ της Κυριακής, ήταν σε πλατεία στην περιοχή της Βούλας  όπου με αφορμή προσωπικές τους διαφορές, προσέγγισαν και επιτέθηκαν σε 15χρονο με γροθιές και κλωτσιές.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε από την επίθεση και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της επίθεσης στον 15χρονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακόμα ένα περιστατικό βίας ανηλίκων μέσα στον Σεπτέμβριο

Αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό βίας ανηλίκων που σημειώθηκε από τις αρχές του Σεπτεμβρίου καθώς την Παρασκευή (1/9) σε πολυσύχναστο δρόμο, στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, μία παρέα τριών 11χρονων περπατούσαν αμέριμνοι στο δρόμο, όταν τρία άλλα ανήλικα παιδιά, λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, τα προσέγγισαν.

Ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά, χαμογελώντας και με φιλικό τρόπο, έδωσε το χέρι σε έναν από τους 11χρονους, ενώ δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, και το δεύτερο παιδί, ανταποκρίθηκε, δίνοντάς του επίσης το χέρι.

Όμως ο μεγαλύτερος ανήλικος ξαφνικά, τον τράβηξε σε πιο απόμερο σημείο, έπιασε από τον λαιμό το 11χρονο παιδί, το απείλησε και του απέσπασε 20 ευρώ που είχε πάνω του.

Στη συνέχεια και οι τρεις τράπηκαν σε φυγή ενώ οι 11χρονοι, έντρομοι ενημέρωσαν τις οικογένειές τους.

Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, και οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους τρεις ανήλικους που προκάλεσαν τρόμο στα τρία 11χρονα παιδιά.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024