Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το «ασανσέρ του θανάτου» δεν σταματά ποτέ - Χαμός στο διαδίκτυο

Το «ασανσέρ του θανάτου» δεν σταματά ποτέ – Χαμός στο διαδίκτυο

Το βίντεο με το Paternoster έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα.

Viral στα social media έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το Paternoster ασανσέρ που δεν σταματά ποτέ στην Κοπεγχάγη. Στο viral βίντεο καταγράφεται ένα ασανσέρ που δεν θυμίζει σε τίποτα τα συμβατικά που γνωρίζουμε όλοι.

Το ασανσέρ του θανάτου δεν σταματά ποτέ

Στο βίντεο καταγράφεται το ιδιαίτερο ασανσέρ που δεν σταματά να λειτουργεί ποτέ και δεν έχει πόρτα, με κάποιους να το χαρακτηρίζουν το ασανσέρ του θανάτου.

Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο βίντεο με το paternoster ασανσέρ, οι περισσότεροι χρήστες αναρωτιούνται για τον τρόπο λειτουργίας του.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι το απαραίτητο hop on για να το χρησιμοποιήσεις. Πρόκειται για έναν πολύ παλιό τύπο ασανσέρ και από τα λίγα που έχουν απομείνει στην Κοπεγχάγη. Συγκεκριμένα υπάρχουν πέντε paternoster ασανσέρ, τρία εκ των οποίων είναι δημόσια προσβάσιμα.

Το ασανσέρ χωρίς πόρτα

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς ανελκυστήρες, ο συγκεκριμένος είναι ανελκυστήρας επιβατών με ανοιχτά διαμερίσματα που κινούνται αργά σε έναν συνεχή βρόχο πάνω και κάτω από ένα κτίριο και δεν σταματούν ποτέ.

Η ενότητα σχολίων του βίντεο αντικατοπτρίζει το γενικότερο συναίσθημα των θεατών, μια συλλογική αίσθηση σύγχυσης και περιέργειας. Πολλοί έχουν μείνει να αναρωτιούνται τι ακριβώς είναι αυτό το ασανσέρ. H Erin βρέθηκε στην Κοπεγχάγη και αποφάσισε να μας το παρουσιάσει, τρέμοντας στην πρώτη της βόλτα με το «ασανσέρ του θανάτου».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024