Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Φιλαράκια»: Πριν 29 χρόνια προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο – Εμπνέουν ακόμη

«Φιλαράκια»: Πριν 29 χρόνια προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο – Εμπνέουν ακόμη

Στις 29 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του Εντ Σίραν, με τραγούδι εμπνευσμένο από τη σειρά

Η Τζένιφερ Άνιστον έγινε αυτή που ξέρουμε σήμερα, ξεκινώντας ως Ρέιτσελ που μας απασχόλησαν ιδιαίτερα τα μαλλιά, το ντύσιμο της, η γενικότερη εμφάνισή της και οι έρωτές της.

Η Κόρτνεϊ Κοξ ως Μόνικα, υποχόνδρια της τακτοποίησης, πρώην υπέρβαρη και νυν σεφ «συνομίλησε» με τις νευρώσεις και τους ψυχαναγκασμούς ενός ολόκληρου πλανήτη.

Η Λίζα Κούντροου ως Φοίβη Μπουφέ είναι η παράφωνη και παράταιρη φίλη που σίγουρα δεν έχουμε στις παρέες μας, αλλά αγαπήσαμε την καλόκαρδη φιγούρα της, έγινε με έναν τρόπο και δική μας φίλη.

Η τηλεοπτική σειρά ολοκληρώθηκε στις 6 Μαΐου του 2004.

Από τελετή απονομής EMMY του παρελθόντος

Ο Τσάντλερ Μπιγκ που τον υποδύθηκε αμίμητα ο Μάθιου Πέρι, έμεινε στην ιστορία ως το άλλο μισό-συγκάτοικος του Τζόι –ιταλού γόη, ακαλλιέργητου επίδοξου ηθοποιού που τρώει τα πάντα κι απλώς μόνιμα ομορφαίνει- και οι δυο ζουν στην αρχή απέναντι από τη Μόνικα, ύστερα ο ένας θα γίνει ο μόνιμος σύντροφος της ζωής της.

Και ο Ρος; Τι να πούμε γι’ αυτόν τον ανεκδιήγητο τύπο, αδερφό της Μόνικα, παλαιοντολόγο με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και τα ειδύλλιά του που έμπλεκαν όλη την παρέα σε ευτράπελες περιπέτειες.

Η τεράστια επιτυχία

Κυρίες και κύριοι, τα «Φιλαράκια» για πρώτη φορά εμφανίστηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες, από το δίκτυο NBC, στις 22 Σεπτεμβρίου 1994.

Στη θρυλική κουζίνα της Μόνικα

Η σειρά «Friends» άντεξε για δέκα ολόκληρες τηλεοπτικές σεζόν, έκανε τεράστια επιτυχία σε όλον τον πλανήτη όπου προβλήθηκε και γυρίστηκαν συνολικά 236 επεισόδια. Ολοκληρώθηκε στις 6 Μαΐου 2004.

Απέκτησαν φανατικό κοινό θαυμαστών και ακόμη πολλές ατάκες τους ή περιστατικά από τη σειρά αποτελούν το εσωτερικό αστείο σε παρέες και ανάμεσα σε φίλους που τους «δένει» και αυτή η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.

Από το τελευταίο reunion

Έμπνευση τα «Φιλαράκια» για τον Εντ Σίραν

Ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν έδωσε μία πρώτη γεύση από το νέο του τραγούδι «American Town», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το παρουσίασε κάνοντας καντάδα στη φίλη του Κόρτνεϊ Κοξ (τηλεοπτική Μόνικα), μέσα στην τόσο οικεία για το τηλεοπτικό κοινό κουζίνα της, καθώς όπως είπε είναι εμπνευσμένο από τη αγαπημένη σειρά τα «Φιλαράκια».

«Κόρτνεϊ, Κόρτνεϊ, Κόρτνεϊ έγραψα αυτό το τραγούδι εμπνευσμένο από τα «Φιλαράκια», τη σειρά στη οποία έπαιζες» είπε ο Σίραν στο βίντεο και ξεκίνησε να το ερμηνεύει με το ρεφρέν να αναφέρεται σε «ένα κορίτσι από την Αγγλία σε μία αμερικάνικη πόλη».

Ο Εντ Σίραν

«Περίμενε, αυτό αφορούσε πραγματικά τη σειρά Friends;» ρώτησε η Κοξ, όταν τελείωσε, με τον σταρ να επιβεβαιώνει ότι είναι εμπνευσμένο από τη σειρά, «Επειδή τρώτε κινέζικο φαγητό σε μικρά λευκά κουτιά».

Η ηθοποιός είπε ότι της άρεσε πολύ και αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.

Ο Σίραν και η Κοξ είναι φίλοι πάνω από 10 χρόνια, όταν εκείνος έγινε η αφορμή να γνωρίσει τον σύντροφό της Τζόνι Μακντέιντ το 2013.

Το νέο άλμπουμ του τραγουδιστή με τίτλο «Autumn Variations» θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024