Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα «Φιλαράκια» αντικατέστησαν την Τζένιφερ Άνιστον και δεν το κατάλαβε κανένας

Τα «Φιλαράκια» αντικατέστησαν την Τζένιφερ Άνιστον και δεν το κατάλαβε κανένας

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε!

Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο θρυλικές σειρές των τελευταίων χρόνων ήταν «Τα Φιλαράκια».

Η σειρά που δείχνει την παρέα των έξι φίλων να περνάνε τις ώρες τους μεταξύ δουλειάς, εξόδων και αστείων στιγμών από τη ζωή τους, έχει αφήσει το στίγμα της κι έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς.

Το τέλος της σειράς ήρθε το 2004, με τις επαναλήψεις των επεισοδίων να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, πολλοί συνεχίζουν να βλέπουν τη σειρά αδιάκοπα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να εντοπίζουν μικρά «λαθάκια» στο μοντάζ των επεισοδίων.

Ένας θαυμαστής της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια», με καταπληκτική παρατηρητικότητα, εντόπισε ένα μυστηριώδες… μη μέλος του καστ να έχει αντικαταστήσει τη Ρέιτσελ Γκριν (Τζένιφερ Άνιστον) – κάτι είχε περάσει απαρατήρητο για πολλά χρόνια.

Η αντικατάσταση της Τζένιφερ Άνιστον που κανένας δεν παρατήρησε

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο 15 της 9ης σεζόν, «The One With the Mugging», η 54χρονη, σήμερα, Άνιστον φαινομενικά αντικαταστάθηκε σε μια σκηνή και οι θαυμαστές δεν είχαν ιδέα.

Το λάθος εντόπισε ένας θαυμαστής που έβλεπε ξανά τη σειρά και… μάλλον το είχε δει τόσες φορές που πρόσεχε ακόμα και τις λεπτομέρειες…

Στο επεισόδιο, η Ρέιτσελ τρέχει στο διαμέρισμα της Μόνικα για να πει στον Τζόι ότι πήρε οντισιόν με τον φανταστικό διάσημο ηθοποιό Λέοναρντ Χέιζ (Τζεφ Γκόλντμπλουμ). Αλλά όταν η κάμερα γυρίζει πίσω στον Τζόι, κάποια που δεν είναι η Άνιστον, στέκεται στη θέση της Ρέιτσελ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια τυχαία ανταλλαγή φτάνει στο τελικό μοντάζ. Στη σεζόν 9, επεισόδιο 4, «The One With the Sharks», η Ρέιτσελ αντικαταστάθηκε και πάλι στη μέση μιας σκηνής.

Περίπου στα 12 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα του επεισοδίου, η Μόνικα και η Ρέιτσελ κάθονται στο τραπέζι στο διαμέρισμα της Μόνικα πριν μπει ο Τζόι και τους συναντήσει, με τη Ρέιτσελ να φοράει κίτρινο μπλουζάκι και σγουρά μαλλιά. Καθώς η κάμερα μετατοπίζεται στη Μόνικα, στην κάτω αριστερή πλευρά της οθόνης φαίνεται μια διαφορετική γυναίκα να κάθεται δίπλα της, φορώντας μπλε μπλούζα και ίσια μαλλιά.

Η γυναίκα που καθόταν στο τραπέζι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχε την εμφάνιση της Ρέιτσελ που είχε κάνει λίγα δευτερόλεπτα πριν, αλλά, για άλλη μια φορά, οι θαυμαστές δεν πρόσεξαν ποτέ το λάθος.

Δείτε το βίντεο

@alicegran14 Watch till the end….. did you see it? 👀👀👀👀 #foryou #fyp #foryoupage #rachel #friends @friendstvofficial ♬ Psycho! – MASN

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024