Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δάκρυα της Άνιστον για το μωρό του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

Τα δάκρυα της Άνιστον για το μωρό του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί

Μια σπάνια συνέντευξη της Τζένιφερ Άνιστον και το ξέσπασμα για τις φήμες περί Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί.

Χρόνια μετά και επανέρχεται στο προσκήνιο μια σπάνια συνέντευξη της Τζένιφερ Άνιστον. Κυρίως για την αντίδρασή της στις φήμες περί Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί.

Ο χωρισμός της Τζένιφερ Άνιστον από τον Μπραντ Πιτ παρέμενε για χρόνια ένα από τα πιο καυτά lifestyle θέματα. Ειδικά από τη στιγμή που ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε να έχει σχέση με την Αντζελίνα Τζολί. Η σχέση τους βέβαια συνεχίζει να μας απασχολεί μέχρι σήμερα.

Ήταν το 2004 και ειδικότερα με το τέλος της θρυλικής σειράς «Friends» που η Τζένιφερ Άνιστον εξέφραζε την επιθυμία να αποκτήσει οικογένεια με τον Μπραντ Πιτ.

Βρέθηκε όμως τελικά να πρέπει να διαχειριστεί την κατάρρευση του γάμου τους. Ενώ η Τζένιφερ Άνιστον ολοκλήρωνε τα γυρίσματα της σειράς, ο Μπραντ Πιτ γύριζε την ταινία «Mr and Mrs Smith» με την Αντζελίνα Τζολί.

Ήταν αργότερα που ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί θα παραδέχονταν ότι ερωτεύτηκαν στη διάρκεια των γυρισμάτων. Ένας έρωτας που θα οδηγούσε και στον χωρισμό του από την Τζένιφερ Άνιστον τον Ιανουάριο του 2005.

Εδώ και λίγες ώρες κάνουν τον γύρο του κόσμου τα αποσπάσματα μιας συνέντευξης της Τζένιφερ Άνιστον στο Vanity Fair τον Σεπτέμβριο του 2005. Ήταν τότε 36 ετών, με τον δημοσιογράφο να αναφέρεται στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Αντζελίνα Τζολί. Δύο μόνο μήνες πριν οριστικοποιηθεί το διαζύγιό της από τον ηθοποιό.

Περιγράφοντας όσα διαδραματίστηκαν, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα. Έμοιαζε σαν να την «έχουν μαχαιρώσει στην καρδιά». Δεν μπορούσε να σταματήσει για αρκετά λεπτά. Παρά τις φήμες πως στον χωρισμό τους έπαιξε ρόλο η Αντζελίνα Τζολί, η Τζένιφερ Άνιστον είχε επιλέξει να πιστέψει τον σύζυγό της.

Η συγγνώμη του Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Άνιστον

«Σε αυτό το σημείο, δεν θα με εξέπληττε τίποτα. Αλλά θα προτιμούσα να επιλέξω να τον πιστέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η εμπιστοσύνη της, όπως σημειώνεται στη Mirror, κλονίστηκε όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ. Ήταν σε ρόλο στοργικού πατέρα για τον υιοθετημένο γιο της Αντζελίνας, Μάντοξ, σε παραλία, στις 29 Απριλίου του ίδιου έτους.

«Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δεν αισθάνομαι στιγμές θυμού, πόνου και αμηχανίας. Απλά δεν ξέρω τι συνέβη. Υπάρχουν πολλά που δεν καταλαβαίνω, πολλά που δεν ξέρω και μάλλον δεν θα μάθω ποτέ, πραγματικά. Πρέπει να σκεφτώ ότι υπάρχει κάποιος λόγος για όλο αυτό που συνέβη στη ζωή μου» σημείωνε η Τζένιφερ Άνιστον, σε μία σπάνια αναφορά στον πόνο που της προκάλεσε ο χωρισμός της με τον Πιτ.

Τόσο ο Μπραντ Πιτ όσο και η Αντζελίνα Τζολί είχαν διαψεύσει ότι είχαν συνδεθεί ερωτικά όσο ήταν ακόμα παντρεμένος. Παρά τα όσα μεσολαβήσει, η Τζένιφερ Άνιστον επέμενε ότι αισθανόταν τυχερή που είχε βιώσει τον γάμο με τον «φανταστικό» Μπραντ, σημειώνοντας πως θα τον αγαπούσε για το υπόλοιπο της ζωής της.

Χρόνια αργότερα και Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί αποφάσισαν να χωρίσουν και βρίσκονται σε μια πικρή δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο ηθοποιός παραμένει φίλος με την Τζένιφερ Άνιστον, ενώ φέρεται να της ζήτησε συγγνώμη το 2017 για το γεγονός ότι την πλήγωσε.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024